Συνελήφθη 42χρονος υπήκοος Βουλγαρίας κατηγορούμενος για παράβαση των νόμων περί εθνικού τελωνειακού κώδικα και περί ειδικού φόρου κατανάλωσης

 Κατασχέθηκαν 95 λίτρα πετρελαίου και 191 φιάλες αλκοολούχων ποτών 

Συνελήφθη χθες (24-1-2018) το μεσημέρι, στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Νυμφαίας Ροδόπης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, 42χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Βουλγαρίας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση των νόμων περί εθνικού τελωνειακού κώδικα και περί ειδικού φόρου κατανάλωσης.

Ειδικότερα, ο δράστης οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, με βουλγάρικες πινακίδες, πραγματοποίησε είσοδο στη χώρα μας από το Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Νυμφαίας. Κατά τον έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί, εντόπισαν στο εσωτερικό του οχήματος, μεταξύ άλλων, 4 δοχεία, που περιείχαν 95 λίτρα πετρελαίου και 191 φιάλες αλκοολούχων ποτών, για τα οποία δεν έχουν καταβληθεί στο ελληνικό δημόσιο οι ανάλογοι φόροι και δασμοί.

Συνελήφθη κατηγορούμενος για πρόκληση σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις 

 Συνελήφθη χθες (24-1-2018) το μεσημέρι, στη Δράμα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας, 24χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για πρόκληση σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις.

Ειδικότερα, μετά από σχετική καταγγελία, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον δράστη, διότι, χθες το μεσημέρι στη Δράμα, ευρισκόμενος εντός του Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου του, προέβαινε σε ακόλαστη πράξη.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας.

Κατασχέθηκαν το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και οι παραπάνω ποσότητες πετρελαίου και αλκοολούχων ποτών.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.