Δυστυχώς για τούτο τον δύσμοιρο τόπο, η Ελληνική Αστυνομία, κατόπιν εντολών της πολιτικής της ηγεσίας, ασχολείται σε πολύ μεγάλο βαθμό με τους παράνομους μετανάστες, τους δουλεμπόρους και το έγκλημα που συμμετέχουν αλλοδαποί.

Τελικά  πότε η Αστυνομικοί της χώρας ασχολούνται με τα μικρά ή μεγάλο προβλήματα των Ελλήνων Πολιτών. Καθημερινά καταγράφονται παράπονα πολιτών που άπτονται της αποστολής της Ελληνικής Αστυνομίας, η οποία όμως, λόγω έλλειψης προσωπικού, “σηκώνει” τα χέρια και είναι λογικό. Όταν το 80% της δύναμης της Αστυνομίας απασχολείτε με τούς παράνομους μετανάστες έμμεσα ή άμεσα, που να μείνει προσωπικό για να ασχοληθεί με τα μικρά ή μεγάλα προβλήματα των Ελλήνων πολιτών;

Σίγουρα  η πολιτική της ηγεσία θα πρέπει με κάποιον τρόπο να αποκαταστήσει αυτήν την αδικία σε βάρος των Ελλήνων Πολιτών.. Διαβάστε τις ανακοινώσεις της αστυνομίας που έχουν πρωταγωνιστές παράνομους μετανάστες ή αλλοδαπούς:

Συνελήφθησαν 3 διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις μη νόμιμους μετανάστες

 Συνελήφθησαν χθες (21-1-2018), στο νομό Έβρου, στο πλαίσιο των ειδικών δράσεων για την αντιμετώπιση της μη νόμιμης μετανάστευσης, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, τρεις (3) αλλοδαποί, ένας 21χρονος υπήκοος Αφγανιστάν, ένας 31χρονος υπήκοος Πακιστάν και ένας 29χρονος υπήκοος Παλαιστίνης, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις συνολικά δώδεκα (12) μη νόμιμους μετανάστες, υπηκόους Νεπάλ, Πακιστάν, Μπανγκλαντές, Συρίας και Ιράκ.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, χθες το πρωί, στην Εγνατία Οδό Αλεξανδρούπολης – Κομοτηνής, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών, συνέλαβαν τους δύο διακινητές, ηλικίας 31 και 21 ετών, διότι, επιβαίνοντες σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο μετέφεραν, παράνομα, στην ενδοχώρα τέσσερις (4) μη νόμιμους μετανάστες.

Στη δεύτερη περίπτωση, το ίδιο πρωί, στην Εθνική Οδό Αρδανίου – Ορμενίου (βόρειο κόμβο Σουφλίου), αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου πραγματοποίησαν σήμα στάσης στον 29χρονο οδηγό Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, πλην όμως αυτός δεν συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς, με τη συνδρομή αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.

Πλησίον των διοδίων της Μέστης, ο 29χρονος ακινητοποίησε το όχημα και επιχείρησε να διαφύγει πεζός, πλην όμως συνελήφθη άμεσα από τους αστυνομικούς. Σε έλεγχο που ακολούθησε στο εσωτερικό του Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, διαπιστώθηκε ότι μετέφερε με αυτό, παράνομα, στην ενδοχώρα οκτώ (8) μη νόμιμους μετανάστες.

Κατασχέθηκαν 2 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησαν τα Τμήματα Συνοριακής Φύλαξης Φερών και Σουφλίου.

Συνελήφθη 23χρονη ημεδαπή κατηγορούμενη για διευκόλυνση εξόδου από τη χώρα μη νόμιμου αλλοδαπού μέσω του Κρατικού Αερολιμένα Καβάλας

 Επιπλέον συνελήφθη 23χρονος υπήκοος Αλβανίας κατηγορούμενος για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών

 Συνελήφθησαν την 21-01-2018 το πρωί, στον Κρατικό Αερολιμένα Καβάλας «Μέγας Αλέξανδρος», από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Καβάλας, δύο (2) άτομα, μία 23χρονη ημεδαπή και ένας 23χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, κατηγορούμενοι για διευκόλυνση εξόδου από τη χώρα και απόπειρα παράνομης εξόδου από τη χώρα με τη χρήση πλαστού εγγράφου κατά περίπτωση.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν την 23χρονη, διότι μετέβη στον Κρατικό Αερολιμένα Καβάλας, συνοδεύοντας – καθοδηγώντας τον 23χρονο, με σκοπό να διευκολύνει την παράνομη έξοδο του από τη χώρα. Συγκεκριμένα, επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήση με προορισμό το Βερολίνο Γερμανίας, κάνοντας χρήση πλαστής ταυτότητας των ελληνικών αρχών, την οποία κατείχε και επέδειξε ο 23χρονος κατά τον έλεγχο.

Σημειώνεται ότι η δικογραφία που σχηματίσθηκε περιλαμβάνει έναν ακόμη 25χρονο ημεδαπό, συνεργό της 23χρονης, ο οποίος όπως προέκυψε προμήθευσε τον 23χρονο με το παραπάνω πλαστό έγγραφο.

Κατασχέθηκε το παραπάνω έγγραφο.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Αερολιμένα Καβάλας.