«ΜΑΥΡΟ» ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες Πολίτες συγκεντρώθηκαν στην Θεσσαλονίκη και τα «μεγάλα» αλλά μικρόψυχα κανάλια δεν έδειξαν τίποτε. Προφανώς ο δικτατορίσκος, πότε χανουμάκι και πότε θεραπαινίδα των διεθνών νταβατζίδων, τους πέταξε κανένα ξεροκόμματο ή τους έταξε ότι θα τους δώσει το κάτι τις τους και το «βούλωσαν». Μπορεί βέβαια στα ιδιωτικά κανάλια που τόσα χρόνια έμαθαν να βγάζουν το «ψωμάκι» τους στις παρυφές του δημόσιου χρήματος και στα πλαίσια της «ιδιωτικής πρωτοβουλίας» έκριναν ότι η μεγάλη συγκέντρωση των Ελλήνων Πολιτών στην Θεσσαλονίκη δεν πουλάει και δεν έδειξαν τίποτε απολύτως τουλάχιστον στα μεσημβρινά ειδησεογραφικά δελτία τους πρωταγωνίστησαν κάποια «μπούτια» και την εκτέλεση Γρηγοράκου. Ίσως δεν πρόλαβαν να «μοντάρουν» τα πλάνα τους. Θα περιμένουμε και τα βραδινά τους δελτία που θα «αφιερώσουν» ίσως κάποιο 4λεπτο. Τα μεσημέρι μετά βίας η συγκέντρωση στην Θεσσαλονίκη τους απασχόλησε για 2 περίπου λεπτά όπου τα 70 δεύτερα έκαναν αναφορά στην δράση των αναρχικών παρά στην δράση των 300.000 πολιτών. Δίκαιη κατανομή αφού αυτή ήταν η εντολή του δικτατορίσκου.

Ενός δικτατορίσκου που εκβίασε την εκκλησία λόγω της φορολόγησης και αυτή υπέκυψε. Ενός δικτατορίσκου που έδωσε εντολή στα όργανα του είτε αυτά είναι διόδια είτε είναι αστυνομία να καθυστερήσουν την μεταφορά των Ελλήνων Πολιτών στην συγκέντρωση της Θεσσαλονίκης για την Μακεδονία.

Τώρα όσο για το κρατικό κανάλι που το πληρώνουν οι Έλληνες πολίτες αυτό κατόπιν εντολής του δικτατορίσκου σιώπησε. Δηλαδή αυτοί που το πληρώνουν δεν έχουν πλέον λόγο.

Λόγο λοιπόν έχουν οι τυχάρπαστοι. Ας την πληρώσουν λοιπόν και ας την κρατήσουν για πάρτι τους.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΥΛΙΚΙΑΝΟΣ