Συνελήφθη υπήκοος Αφγανιστάν ο οποίος επιχείρησε να ταξιδέψει από τον Κρατικό Αερολιμένα Καβάλας στην Ουγγαρία με παραποιημένο ταξιδιωτικό έγγραφο

 Συνελήφθη χθες (3-1-2018) το μεσημέρι, στον Κρατικό Αερολιμένα Καβάλας «Μέγας Αλέξανδρος», από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, 24χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αφγανιστάν, ο οποίος αποπειράθηκε να εξέλθει παράνομα από τη χώρα με τη χρήση παραποιημένου ταξιδιωτικού εγγράφου.

Συγκεκριμένα, ο 24χρονος μετέβη στον Κρατικό Αερολιμένα Καβάλας, προκειμένου να πραγματοποιήσει έξοδο από τη χώρα με προορισμό τη Βουδαπέστη Ουγγαρίας. Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, κατείχε και επέδειξε στους αστυνομικούς ένα παραποιημένο δελτίο ταυτότητας των αρχών της Ιταλίας.

Κατασχέθηκε το παραπάνω έγγραφο.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.

Εξιχνιάστηκαν 5 κλοπές δικύκλων στην πόλη της Δράμας

 Συνελήφθησαν 3 ημεδαποί

 Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, πέντε (5) κλοπές δικύκλων, που διαπράχθηκαν κατά το χρονικό διάστημα από 22-9-2017 έως 3-1-2018, στην πόλη της Δράμας.

Συνελήφθησαν χθες (4-1-2018) τις πρώτες πρωινές ώρες, στη Δράμα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, τρεις (3) ημεδαποί, ηλικίας 54, 18 και 18 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Αναλυτικότερα, προέκυψε ότι, οι δράστες το παραπάνω χρονικό διάστημα, ενεργώντας από κοινού, αφαίρεσαν από την πόλη της Δράμας, πέντε (5) δίκυκλα (3 μοτοποδήλατα και 2 μοτοσικλέτες).

Στο πλαίσιο των ερευνών, βρέθηκαν τρία (3) από τα αφαιρεθέντα δίκυκλα, τα οποία κατασχέθηκαν προκειμένου να αποδοθούν στους ιδιοκτήτες τους.

Σημειώνεται ότι οι δράστες έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας.

Συνελήφθη 33χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες

 Συνελήφθη χθες (4-1-2018) το μεσημέρι, στην Εγνατία Οδό Αλεξανδρούπολης – Κομοτηνής, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, 33χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Βουλγαρίας, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας τριάντα τρεις (33) μη νόμιμους μετανάστες, υπηκόους Ιράκ και Σομαλίας.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, με βουλγάρικες πινακίδες κυκλοφορίας και να μεταφέρει με αυτό, παράνομα, στην ενδοχώρα, τριάντα τρεις (33) μη νόμιμους μετανάστες.

Κατασχέθηκαν το παραπάνω όχημα και δύο (2) κινητά τηλέφωνα.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σαπών.