ΑΝΤΙ – ΔΕΛΤΙΟ Νο 2

Μας έπεισε η cia που λέει ότι ωσονούπω και μες στο 2018, έρχεται παγκόσμιος πόλεμος με τις γνωστές συνέπειες του κακού.

Θαρρείς και 7 χρόνια είχαμε ειρήνη στην Ελλάδα με τα ανδρείκελα που παριστάνουν τους κυβερνόντες. Απλά, ο πόλεμος θα μας αποτελειώσει και τουλάχιστον δεν θα έχουμε αυτές τις μαριονέτες που παριστάνουν την κυβέρνηση να μας λένε νάτο … νάτο πετιέται το φως από το τούνελ.

Ποδαρικό λέει το 2018 με φόρους και πρόστιμα. Θαρρείς και ο Ελληνικός Λαός περίμενε κάτι διαφορετικό. Πώς όμως τα καταφέρνουν οι αριστεροί φαφλατάδες να φέρνουν τα πάνω κάτω χωρίς να ανοίγει ρουθούνι και να υπάρχουν ακόμη «βολεμένοι» που χειροκροτούν την κάθε μ@λ@κι@ που λένε. Αυτό  μάλλον πρέπει να γραφτεί στο Γκίνες.

Άλλο και πάλι ετούτο να «πετάς»  με το αεροπλάνο και να σου την «πέφτει» αστραπή. Ευτυχώς που οι άνθρωποι βρισκόταν στον «αέρα» της Βουλγαρίας και όχι της Ελλάδος. Εδώ ο Θεός δεν ρίχνει αστραπή για να μας κάψει, το αφήνει για το τέλος,  ρίχνει τούβλα. Μάλιστα από ότι μας είπε εμπιστευτικά ο επίσημος παραμυθάς της κυβέρνησης κ. Τζανακόπουλος ο Θεός ανέθεσε στον Τσίπρα αυτή τη δουλειά που την καταφέρνει τέλεια.

Τούβλα και των γονέων.

Υπομονή, ανέλαβε την εργολαβία και όπου νάνε τελειώνει.

Όχι ότι τα άλλα τούβλα που θέλουν να μας σώσουν είναι καλλίτερα, αλλά όσο να’ ναι τούβλο από τούβλο έχει διαφορά και ακόμα ποιο μεγάλα αυτοί που τους διαλέγουν.

Την άλλη φορά λέω που θα πάμε να ψηφίσουμε όλοι μαζί, αντί για ψηφοδέλτια να βαστάμε κοτρώνες όχι για την κάλπη αλλά για τα κεφάλια μας γιατί τέτοιοι που είμαστε τέτοιοι μας αξίζουν.

Απ’ ότι μας ενημέρωσε η Περιφέρεια, ξέρετε πώς μας ενημερώνει με αυτά τα Δελτία Τύπου αυτοπροβολής του λαοπρόβλητου περιφερειάρχη Χ. Μέτιου, ένα «σοβαρό» πρόγραμμα διασυνοριακής συνεργασίας με την Βουλγαρία έλαβε τέλος και έζησαν αυτοί καλά και μείς χειρότερα. Θέλω να πω ότι αυτά τα προγράμματα πληρωμένα από την Ε.Ε. τάχα μου ντε για την ανάπτυξη και σύσφιξη της Ευρωπαϊκής «Περιφερειακότητας»,  ποτέ δεν φτάνουν στην καθημερινότητα του κατοίκου της ΑΜΘ αλλά και των Βουλγάρων της Νότιας Περιφέρειας της Βουλγαρίας και είναι απορίας άξιο που η Ε.Ε. «μοιράζει» τα εκατομμύρια σαν τα στραγάλια για να ενισχυθεί η περιφέρεια της Ευρώπης την στιγμή που – ειδικά – στην ΑΜΘ, οι νομοί μεταξύ τους, αν δεν είναι στα μαχαίρια, τουλάχιστον οι καλημέρες τους είναι ξινές. Αν καταλάβατε καλά, παράδειγμα η Ξάνθη με την Κομοτηνή δεν μιλιέται μεταξύ της (θυμάστε πέρσι στα καρναβάλια τια έγινε μεταξύ της Ξάνθης και της Κομοτηνής) πόσο μάλλον η Ξάνθη να νοιώσει μία περιφέρεια με το Κίρτζαλη.

Άρα, λεφτά να χαλιούνται και έχει ο θεός. Σάματις των Βρυξελών είναι; Πάλι εμείς οι χαχόλοι οι «Ευρωπαίοι» τα πληρώνουμε.

Μπράβο στους νεαρούς αετονύχηδες της Αλεξανδρούπολης που μέσα στον Δεκέμβριο έκλεψαν πάνω από είκοσι μηχανές και μοτοποδήλατα . Τελικά φαίνεται ότι η κρίση έχει αποθρασύνει πολλά κακοποιά στοιχεία που πλέον όπως δείχνουν τα πράγματα, επειδή δεν έχουν να χάσουν τίποτε άλλο, τα παίζουν όλα για όλα. Προφανώς οι νεαροί «βουτηχτάδες» δεν γνωρίζουν το λαϊκή ρήση που λέει: «μία του κλέφτη δύο του κλέφτη τρείς και το λουρί της μάνας».

Ξανα – πλημύρισε η Κομοτηνή γιατί αυτή τη φορά, λέει,  έσπασε το φράγμα που τάχα μου έγινε για να μην πνιγεί. Παλαιότερα κάποιος κορυφαίος σεισμολόγος είπε ότι οι Θεσσαλονικείς πρέπει να μάθουν να ζούνε με τους σεισμούς. Τώρα οι πολιτικάντηδες της Κομοτηνής θα λένε: Μάλλον οι Κομοτηναίοι πρέπει να μάθουν να ζουν με τις πλημύρες.

Εύλογα κάποιος θα αναρωτηθεί. Τους πολιτικούς γιατί τους έχουμε;

Η απάντηση εύκολη. Για να βγαίνουν να φωτογραφίζονται μετά την πλημύρα και την ζημιά.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΥΛΙΚΙΑΝΟΣ