Μπορεί ο κ. Σπίρτζης στο Διαύγεια να λέει  ότι οι Ξανθιώτες και οι Ροδοπίτες δεν θα πληρώνουν στα διόδια του Ιάσμου αλλά οι υπάλληλοι των διοδίων  δεν γνωρίζουν τίποτε.

Τελικά κάποιος λέει ψέματα. Ή ο κ. Σπίρτζης ή οι εργαζόμενοι στα διόδια Ιάσμου.

Ρωτήσαμε σήμερα υπάλληλο των διοδίων του Ιάσμου αν ισχύουν αυτά που αναφέρει ο υπουργός κ. Σπίρτζης στο Διαύγεια ότι δηλαδή οι πολίτες των όμορων με τα διόδια δήμων δεν πληρώνουν διόδια και η υπάλληλος ανέφερε ότι δεν έχουν λάβει καμία απολύτως εντολή από την εταιρεία να επιτρέπουν την διέλευση σε αυτούς που έχουν τύχη της έγκρισης να περνούν χωρίς να πληρώνουν.

Η συζήτηση με την εν λόγω υπάλληλο έγινε το πρωί της Τρίτης.

Τελικό συμπέρασμα όπως γράψαμε στα παραπολιτικά της XanthiTimes.gr.  ότι δηλαδή ο κ. Σπίρτζης ξέρει ότι οι διαμένοντες σε όμορους δήμους με τα διόδια μετά από κάποια γραφειοκρατική διαδικασία δικαιούνται να περνούν τα διόδια χωρίς να πληρώνουν και απλά στα παραπολιτικά  θέσαμε το ερώτημα. Ο κ. Σπίρτζης που το αποφάσισε το γνωρίζει, όμως τα διόδια το γνωρίζουν;

Απλά επιβεβαιωθήκαμε.

Άρα από την στιγμή που οι υπάλληλοι – εισπράκτορες των διοδίων δεν έλαβαν από την επιχείρηση την οποία εργάζονται καμία εντολή τότε ο κ. Σπίρτζης λέει ψέμματα και συλλαμβάνετε να λέει δις ψέμματα. Θυμάστε εκείνο τον νόμο που ψήφισε φέτος το καλοκαίρι για τις ξένες νταλίκες που κατέβαιναν από την Εγνατία για να μην πληρώνουν τα διόδια;  Ε οι νταλίκες ακόμα κατεβαίνουν. Κατά τα άλλα ο Σπίρτζης ψήφισε νόμο. Κάτι τέτοιο έκανε και τώρα. Είπε ότι δεν θα πληρώνουν τα διόδια, πλην όμως, τα ίδια τα “διόδια” δεν το γνωρίζουν.