Το ερώτημα απευθύνεται στον πρόεδρο της ΔΕΥΑΞ κ. Σδρέβανο ο οποίος τελικά αφού ο κ. Τσέπελης δεν γνωρίζει τίποτε, ο ίδιος ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ  δεν μπήκε στον κόπο να μας απαντήσει.

Τον ξαναρωτάμε λοιπόν τον αγαπητό κ. Σδρέβανο τι ακριβώς γυρεύει αυτό το κτίριο μέσα στον οικισμό των Κιμμερίων; Πώς βρέθηκε εκεί, γιατί βρέθηκε εκεί; Τέλος τι ακριβώς κάνει εκεί αυτό το κτίριο κύριε Σδρέβανε;

Μπορεί ο κ. Τσέπελης να έπαθε αμνησία και να μην θυμάται αν επί των ημερών του χτίστηκε αυτό το κτίριο και για ποιο λόγο εσείς σύμφωνα με όσα έχετε παραλάβει από τον πρώην πρόεδρο δεν γνωρίζεται; Ή το γνωρίζετε; Να παραδεχθούμε ότι είσθε δήμος και προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι δημότες θα κατασκευάσετε οικίσκους μέσα σε κατοικημένη περιοχή και κανένας δεν θα σας πει κουβέντα. Όταν όμως μέσα από αυτό το κτίσμα αναδύονται «αρώματα» και δυσοσμίες αναστατώνοντας τους κατοίκους τότε γιατί έγινε; Αν δεν χρειάζεται να βρίσκεται εκεί τότε πάρτε το από εκεί και χτίστε το κάπου αλλού. Αν πάλι χρειάζεται τότε κάντε το να μην αναδύει ευωδιές που σε στέλνουν στο νοσοκομείο αντί να σε γεμίζουν με δροσερές ευωδιές της Άνοιξης.

Περιμένουμε εναγωνίως μία απάντηση.