Άβδηρα: Του ήρθε λογαριασμός νερού χωρίς να έχει υδρόμετρο

Κλασική περίπτωση αδιαφορίας από τον Δήμο Αβδήρων; ή ανικανότητα της πολιτικής ηγεσίας να ελέγξει τους υπαλλήλους του;

Στο δια ταύτα ο δήμος Αβδήρων έστειλε για να πληρώσει ο δημότης του λογαριασμό για νερό που όχι μόνο δεν κατανάλωσε, αλλά που δεν είχε καν υδρόμετρο στο σπίτι του και όπως μαθαίνουμε σε πολλούς συγχωριανούς του έχει συμβεί.

Ο συμπολίτης μας που έχει την ατυχία να κατοικεί στον δήμο Αβδήρων παρόλο που δεν έχει υδρόμετρο στο σπίτι του καλείτε να πληρώσει “και τα μαλλιά της κεφαλής του”  για νερό που … δεν κατανάλωσε.

Και το χειρότερο από όλα; Στα «κιτάπια» του δήμου Αβδήρων υπάρχει σημείωση η οποία λέει ότι ο συγκεκριμένος δημότης εδώ και 10 χρόνια δεν έχει υδρόμετρο.

Ο δημότης Αβδήρων, όπως ήταν φυσικό, το έμαθε τελευταίος, όταν δηλαδή ήρθε στα χέρια του η ειδοποίηση να πάει να πληρώσει στον Δήμο το χρέος του.

Αυτό έγινε πριν από λίγο καιρό και ο άνθρωπος «άνοιξε» δρόμο χωριό – Γεννησέα για να αποδείξει ότι δεν είναι … ελέφαντας.

Αυτά συμβαίνουν στον Δήμο Αβδήρων την στιγμή που ο κόσμος κατοικεί στο φεγγάρι, ο δήμος δεν μπορεί να κάνει όχι μόνο το αυτονόητο αλλά να χωρίσει σε δύο γαϊδούρια άχυρο.

Τελικά τι φταίει και όλα στον δήμο Αβδήρων πάνε στραβά; «Οι κακομαθημένοι» και αδιάφοροι υπάλληλοι; Ή μήπως το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι;

Οι επόμενες εκλογές θα το δείξουν.