Την έστειλαν για «ξεκάρφωμα»;

Γράφει ο Αλέξανδρος Παυλικιάνος

Αυτό και αν είναι ΣΟΚ.  Να στέλνεις το παιδί σου για σπουδές στην Καλαμάτα και αυτό να βρίσκεται στο Χονγκ Κόνγκ να κουβαλάει ηρωίνη και το χειρότερο να το μαθαίνεις από την τηλεόραση στις ειδήσεις. Και ακόμη ποιο χειρότερο; Να είσαι αστυνομικός. Ο Θεός να βάλλει το χέρι του.

Ποιο τομάρι του ξεσήκωσε τα μυαλά του παιδιού;

Αλλοίμονο στου γονιούς. Δυστυχώς, τα χειρότερα για την άτυχη οικογένεια του πατέρα αστυνομικού, είναι μπροστά. Που να βρεθούν τα χρήματα για να σώσει το παιδί του από τα ισόβια;

Πως θα συνεχίσει η οικογένεια τραυματισμένη;

Και μη μας πει κάποιος πώς το παιδί ήταν γεννημένο εγκληματίας.

Ο εγκληματίας είναι αυτός που ξεσήκωσε τα μυαλά του κοριτσιού που το έμπλεξε και κει η αστυνομία της Ελλάδος πρέπει να στρέψει τις έρευνες της. Ποιος είναι ο ηθικός αυτουργός; Ποιος του «φούσκωσε» τα μυαλά του παιδιού και το έμπλεξε στο «μόντελινγκ»;

Όποια εφημερίδα και αν ανοίξει κάποιος,  πάντοτε θα υπάρχουν σε μια σελίδα της, αυτά τα παιδιά που από την πασαρέλα της ομορφιάς, καταντούνε βαποράκια ή ακόμη χειρότερα σκλάβες του σεξ σε ανώμαλους λεφτάδες της Αραπιάς που εκεί όλοι γνωρίζουν το τέλος αυτής της ιστορίας. Τα σκυλόψαρα στις θάλασσες αναλαμβάνουν τα υπόλοιπα.

Όσο για τα βαποράκια τύπου «μοντέλου» που έπεσε στα δίχτυα της αστυνομίας του Χονγκ Κόνγκ, η οποία αστυνομία πολύ σωστά έπραξε και συνέλαβε την νεαρή που κουβαλούσε το θάνατο στις αποσκευές της – είναι τυχερά μέσα στην ατυχία τους γιατί τα περισσότερα καταλήγουν χρήστες βαριάς μορφής και στο τέλος του δρόμου καιροφυλακτεί ο θάνατος.

Μα είναι δυνατόν να είσαι «φορτωμένη» με 2,5 κιλά ηρωίνη σε ένα αεροδρόμιο από τα ασφαλέστερα του κόσμου; Μα είναι δυνατόν να κουβαλάς πάνω σου τόσα ναρκωτικά; Άρα η απειρία και η αμυαλιά του κοριτσιού την οδήγησαν εκεί που την οδήγησαν και κύριος είδε από ποιόν άλλον δρόμο και πόσα κιλά ηρωίνης ταξιδεύουν τώρα για την Ελλάδα ή όπου αλλού στον κόσμο.

Τελικό συμπέρασμα την έστειλαν για δόλωμα.