Καλό το παραμύθι Παναγιώτη αλλά, έχει και δράκο

Π. Σγουρίδης Αντιπρόεδρος ΑΝΕΛ σε ανάρτηση της Χ. Ούτση στο fasebook: «Εμείς δεχόμαστε τον οποιονδήποτε είτε είναι υψηλά ιστάμενος είτε απλός πολίτης αρκεί να σεβαστεί τους όρους φιλοξενίας. Εμπρηστικοί λόγοι και ονομασίες οι οποίες δεν συνάδουν με την υφή μιας πληθυσμιακής ομάδας και συγκεκριμένα μιας μουσουλμανικής μειονότητας δεν οδηγούν πουθενά απλώς οξύνουν τα πράγματα. Πιστεύω ότι ο κ. Ερντογάν καλώς θα επισκεφθεί την Ελλάδα, καλώς θα τον υποδεχθούν ο Πρωθυπουργός και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αλλά η επίσκεψη του στην Θράκη να μην δημιουργήσει διχασμούς. Η Συνθήκη της Λωζάννης ομιλεί περί θρησκευτικής μειονότητας απαρτιζόμενης από τρία γένη και οι μειονότητες πρέπει να ξέρουμε ότι ή το Κράτος τις αναγνωρίζει διαφορετικά ή βάσει συνθηκών και συμβάσεων. Και η μειονότητα της Θράκης έχει καθοριστεί

Πάμε να δούμε που είναι το παραμύθι του Παναγιώτη Σγουρίδη και που ο δράκος. Η Ελλάδα υποδέχεται αποδεδειγμένα έναν εχθρό της Χώρας και στα λόγια και στην πράξη. Ο αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ πρέπει όχι μόνο να το αποδεχτεί αλλά και να το καταπιεί.  Μοιραία πρέπει να λειάνει τις δηλώσεις του αντί να πει «ντεφ ολ  Ερντογαν», λέει ότι εμείς υποδεχόμαστε το φίλο Ερντογάν αλλά τον παρακαλούμε να μην ανακατέψει την Θράκη όταν την επισκεφτεί και μπλα μπλα θεωρίες για την καρέκλα.

Όταν η γλώσσα των ΑΝΕΛ στα Εθνικά θέματα «γλυστράει» δεν έμεινε τίποτε να υπερασπιστεί την Θράκη. Τελικά στην θεωρεία όλοι είμαστε καλοί. Στην πράξη τα χαλάμε λίγο.

Δεν νομίζω ότι ο Ερντογάν και οι υπουργοί του όταν έρχονται στην Ελλάδα σέβονται τους όρους φιλοξενίας. Την καταχρώνται αγαπητέ Παναγιώτη Σγουρίδη και το κάνετε «γαργάρα» στην Κυβέρνηση.