Κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων πάνω από 1 κιλό λαθραίου καπνού και μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης

 Συνελήφθη χθες (3-11-2017) το πρωί, στην Χρυσούπολη Καβάλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νέστου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας, 45χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί εθνικού τελωνειακού κώδικα και περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 45χρονο, διότι σε έρευνα που  πραγματοποιήθηκε με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • 2 νάιλον συσκευασίες με καπνό, συνολικού βάρους, 1.233,7 γραμμαρίων, για τον οποίο δεν έχουν καταβληθεί στο δημόσιο οι ανάλογοι φόροι και δασμοί
  • 1 νάιλον συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 2,5 γραμμαρίων
  • 3 ναρκωτικά δισκία
  • 1 ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Νέστου.

  Σύλληψη 42χρονου ημεδαπού διωκόμενου με Ένταλμα Σύλληψης

 Συνελήφθη χθες (3-11-2017) το πρωί, στην Κομοτηνή, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, 42χρονος ημεδαπός, ο οποίος διώκεται με Ένταλμα Σύλληψης, από τις Ελληνικές Δικαστικές Αρχές, για μεταφορά μη νόμιμων μεταναστών.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε αρμοδίως.

 Συνελήφθη ημεδαπός κατηγορούμενος για κλοπή από οικία σε χωριό της Καβάλας

 Συνελήφθη προχθές (3-11-2017) το απόγευμα, σε χωριό της Καβάλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παγγαίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας, 32χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή και διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς.

Αναλυτικότερα, ο 32χρονος αφού διέρρηξε οικία, στο Πυργοχώρι Καβάλας, προκαλώντας φθορές, αφαίρεσε από το εσωτερικό της διάφορα χρυσαφικά –κοσμήματα, δύο ρολόγια χειρός και ένα tablet. Η πράξη του έγινε αντιληπτή από τον ιδιοκτήτη της οικίας και ακολούθως συνελήφθη από ειδοποιηθέντες αστυνομικούς.

Στη κατοχή του δράστη βρέθηκαν όλα τα αφαιρεθέντα αντικείμενα, τα οποία παρελήφθησαν από τον ιδιοκτήτη τους.

Από την κατοχή του 32χρονου κατασχέθηκε επίσης ένα διαρρηκτικό εργαλείο.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Παγγαίου.