ΑΝΤΙ – ΔΕΛΤΊΟ

Ακόμα δεν βγήκε αρχηγός στο ΔΗΣΥ … στο ΠΑΣΟΚ άρχισαν τους σκοτωμούς. Δεν ξέρουμε αν μέσα στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ ήταν κανένας άλλος υποψήφιος εκτός της Φώφης αλλά αν ήταν, σίγουρα τα «χρειάστηκε» και μάλλον θα έκανε πίσω από την υποψηφιότητα και ας μην προλαβαίνει.

Δεν άρεσε στον Καμίνη όταν τον ρώτησα σχετικά με την κεντροαριστερή … μάζωξη για την ανάδειξη αρχηγού. Βέβαια ο άνθρωπος έκανε φιλότιμες προσπάθειες, όπως και όλοι οι υποψήφιοι να πείσουν τον κόσμο της κεντροαριστεράς ότι έχουν αγνές προθέσεις και δεν πάνε για τις καρέκλες. Θα συμφωνήσω μαζί τους. Άλλωστε την δόξα πολλοί μίσησαν το χρήμα ουδείς. Κάπως έτσι είναι.

Άρχισε πάλι ο Χτζηνικολάου τις ειδήσεις στον Αντένα.

Λένε τα Δελτία Ειδήσεων ότι βρήκαν στην Ποτίδαια νεκρό αλυσοδεμένο άνδρα. Η Μαφία είναι εδώ.

Μου γράφει ο Γ. Κολλάρος στα σχόλια… τρείς υποψήφιοι συνδυασμοί οι δύο είναι από το κατεστημένο. Δηλαδή ο Α. Κοσμίδης που είναι της ΛΑΕ είναι και αυτός του κατεστημένου;

Μία καταπληκτική δουλειά έκανε το Ζαχαροπλαστείο ΓΛΥΚΟΠΩΛΕΙΟ προχθές όταν παρουσίασε ένα «γλυπτό» – τούρτα στην βιτρίνα του όλο … ζάχαρη στην κυριολεξία. Δεν ξέρω ποιος πελάτης του είχε αυτήν την ιδέα για να παραγγείλει αυτήν την τούρτα για τα γενέθλια κάποιου παιδιού του αλλά … οι καλλιτέχνες του ΓΛΥΚΟΠΩΛΕΙΟΥ απλά δεν παίζονται.

Τι σου είναι η τηλεόραση. Άκουγα προχθές σε κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων μεγάλου καναλιού την ανταποκρίτρια για την πρώτη ημέρα των ενδιάμεσων εκπτώσεων στην Θεσσαλονίκη και στην κυριολεξία έμεινα … κάγκελο  αφού έτσι όπως παρουσίαζε την ανταπόκριση η δημοσιογράφος, νόμισα κάποια στιγμή ότι η Θεσσαλονίκη ξαφνικά, βρέθηκε στον οικονομικό παράδεισο αφού η ανταπόκριση της ήταν τόσο ενθουσιώδες και το ρεπορτάζ τόσο θετικό που ακούγοντας την κανείς, πίστευε ότι όλη η Θεσσαλονίκη βγήκε στους δρόμους και άφηνε στα μαγαζιά 200ευρα και 300ευρα.

Ρώτησα συνάδελφο δημοσιογράφο Θεσσαλονικιό της Ένωσης της Βορείου Ελλάδος, πολύ καλό στο οικονομικό ρεπορτάζ αν αληθεύουν όλα αυτά και με ρώτησε «πόσους έδειξε που δήλωσαν ότι χάλασαν από 200 ευρώ και πάνω στην αγορά»;

«Δύο» του απάντησα. «Ε στο ένα εκατομμύριο και βάλε κόσμο της Θεσσαλονίκης, βρέθηκαν και 2 που χάλασαν 200ευρω στην αγορά οι άλλοι απλά κοίταζαν τις βιτρίνες».

Δεν λέμε, καλά έκανε η δημοσιογράφος ανταποκρίτρια του μεγάλου καναλιού και προσπάθησε να τονώσει το ηθικό των αγοραστών αλλά … με την τσέπη άδεια και την ανεργία στην κορυφή κομματάκι δύσκολο. Μπορεί το κεντρικό κανάλι να θέλει να στηρίξει την κυβέρνηση που προσπαθεί να μας πείσει ότι η ανάπτυξη ήρθε και περισσεύουν 200ευρα για τα ψώνια στις εκπτώσεις. Τι να πώ.

Πρέπει να ομολογήσουμε ότι η Σ.Α.Σ.Ο.Ε.Ε. με μπροστάρη τον Αλέκο Κοντό τα «χώνει» άσχημα στην κυβέρνηση για τις παράνομα κατασχέσεις από την Κυβέρνηση των επιδοτήσεων από την Ε.Ε. όμως, δυστυχώς, όπως γίνεται συνήθως, στα θέματα των αγροτών είναι μόνη. Δεν είδαμε κτηνοτρόφους και αγρότες να κλείνουν τους δρόμους για τις παράνομες κατασχέσεις.

Δηλαδή τι άλλο πρέπει να γίνει για να ξεσηκωθούν όχι μόνο οι αγρότες;

Δεν γίνεται, σίγουρα ο Τσίπρας ψεκάζει τους Έλληνες για να μην αντιδρούν ακόμα και όταν κατάσχουν τις επιδοτήσεις