Έκπληξη ο Κοσμίδης Αντώνης

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε το πρωί της Παρασκευής ο νυν πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ξάνθης Σ. Μωραίτης ο οποίος παρουσίασε τα ονόματα των υποψηφίων συμβούλων του συνδυασμού του.

Ο πρόεδρος του ΕΒΕ Ξάνθης έκανε εκτενή αναφορά στο έργο της διοικούσας παράταξης τα 6 προηγούμενα χρόνια σημειώνοντας πώς οι παρατάξεις ήταν τρείς και στην πορεία ομογενοποιήθηκαν και συμμετείχαν στην διοίκηση του Επιμελητηρίου συναποφασίζοντας με τους συμβούλους της παράταξης του.

Ξεκαθάρισε πώς όταν οι υποψήφιοι σύμβουλοι  με τον δικό του συνδυασμό εκλεγούν, την κομματική τους ταυτότητα θα πρέπει να την αφήσουν έξω από το επιμελητήριο. Ο λόγος είναι όπως σημείωσε ότι η επιλογή των συνοδοιπόρων του στον προεκλογικό αγώνα έγινε με γνώμονα την διάθεση να αφιερώσουν χρόνο και να δουλέψουν για το καλό των επιχειρηματιών της Ξάνθης.

Ο πρόεδρος του Επιμελητήριου ανέφερε ότι σε ένα περίπου δεκαήμερο θα είναι παρόντες όλοι οι σύμβουλοι της παράταξης όπου και θα τους παρουσιάσει.

Απαντώντας σε ερώτημα δημοσιογράφου σχετικά με την κομματική του ταυτότητα με δεδομένο ότι πέρασε από κομματικές θέσεις της ΝΔ – πρόεδρος ΝΟΔΕ – ανέφερε ότι σαν πρόεδρος του ΕΒΕ Ξάνθης δεν δίστασε, προκειμένου να προστατεύσει τα συμφέροντα των επαγγελματιών, αναφορικά με το παραεμπόριο, να κλείσει μαζί με τα μέλη του επιμελητηρίου τα σύνορα από και προς την Βουλγαρία με κυβέρνηση της ΝΔ για να καταλήξει λέγοντας ότι στην εκπροσώπηση των συμφερόντων των επιχειρηματιών της Ξάνθης τα κομματικά θέματα δεν έχουν θέση.

Ακολούθως ανέφερε τα ονόματα των συμβούλων τα οποία θα πλαισιώσουν το ψηφοδέλτιο της παράταξης του.

Μαμούγκας Γεώργιος

Τσακαγιάνη Ροδούλα

Ξανθοπούλου Βασιλική

Γωργιάδης Ανέστης

Παμπουκίδης Χρήστος

Ιντζές Ανδρέας

Ζαιτίδης Κώστας

Μακρύ Αθανασία

Μιχαηλίδης Ηλίας

Καδρή Εμινέ

Σισμάμη Ελένη

Χουσείν Εγιούπ

Χατζησταμάτης Νικόλαος

Μαλιαρουδάκη Μαριάνθη

Κοσμίδης Αντώνης

Χαραλαμπίδης Σάββας

Σελένιου Στ.

Δεληπάλας Κώστας

Ρόιδος Γιώργος

Χατζηγγενέ Ιρφάν

Παντέλος Παντελέημων

Σπύρος Κάλφας

Χατίπ Σεργκιούν

Μουμτζάκης Αθ.

Σπανίδης Μιχάλης

Τσάκαλος Αντώνης

Ρόιδος Αθανασιος

Τσάκαλος Αντώνης

Μολάογλου Ισμέτ

Αγκόρτσας Απόστολος

Αμέτογλου Αισέ

Αλεξόπουλος Γιάννης

Καφτζής Κώστας