Η Βιομηχανία Ζωοτροφών ΒΙΟΖΩΚΑΤ Α.Ε. διοργάνωσε ενημερωτική εκδήλωση την Πέμπτη 19/10/2017 και ώρα 19:30 στον Πολιτιστικό Σύλλογο Ολβίου στην Ξάνθη. Η εκδήλωση είχε ως σκοπό την επιμόρφωση και την ενημέρωση των προβατοτρόφων και αιγοτρόφων, με θέμα: « Διαχείριση παθήσεων μικρών μηρυκαστικών».
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν κτηνίατροι και κτηνοτρόφοι από τον Νομό της Ξάνθης. Το κύριο θέμα της ομιλίας ήταν η διαχείριση των παθήσεων των μικρών μηρυκαστικών με ομιλητή τον κύριο Νεκτάριο Γιαδίνη, Αναπληρωτή Καθηγητή Παθολογίας Μικρών Μηρυκαστικών, Τμήμα Κτηνιατρικής, Σχολή Επιστημών Υγείας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και χαιρέτησε ο Γενικός Διεθυντής της ΒΙΟΖΩΚΑΤ κος Τάσος Κυριακίδης, και ο Γενικός Τεχνικός Διευθυντής της ΒΙΟΖΩΚΑΤ κος Ακρίτας Καλούσης. Επιπλέον παρευρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Τοπείρου και Πρόεδρος Κτηνοτρόφων κος Λουκμακιάς Αθανάσιος, η Διεύθυνση της Κτηνιατρικής και ο κος Ηλίας Μαλιώκας, Τεχνολόγος Ζωικής Παραγωγής της ΒΙΟΖΩΚΑΤ (κινητό: 6979112560), υπεύθυνος πωλήσεων της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης.
Κατά τη συζήτηση που ακολούθησε ο καθηγητής κος Γιαδίνης Νεκτάριος με ευχαρίστηση δέχθηκε και απάντησε σε πάσης φύσεως ερωτήματα σχετικά με τις παθήσεις των αιγών και των προβάτων.