Τα βλέμματα του Σαββατου αναμένεται να συγκεντρώσει το Νάπολι – Ίντερ, το ντέρμπι των πρωτοπόρων της Σέριε Α. Κατά τ’ άλλα, τα γνωστά. Μπάλα παντού ανά την Ευρώπη!

Φτάσαμε σ ‘ένα ακόμα Σάββατο, την «μητέρα των μαχών» όσον αφορά το στοίχημα και τα αθλητικά γεγονότα! Έτσι λοιπόν και αυτό το Σάββατο το πρόγραμμα είναι πλήρες και οι επιλογές πολλές για όσους επιλέγουν να περάσουν την ημέρα με κάποια αθλητική διοργάνωση. Το μάτ που θέλεις να κάνεις – ότι ξεχωρίζει είναι το κορυφαίο ντερίμπι στο Σέριε Α μεταξύ της Ναπολης και του Ιντερ!

Δείτε μια μεγάλη ποικιλία από προγνωστικά !

Αρχίζουμε από το ελληνικό πρωτάθλημα, όπου έχουμε τρία παιχνίδια. Ο Παναθηναϊκός πηγαίνει στην έδρα της μαχητικής Λαμίας με σκοπό να δώσει συνέχεια στη νίκη επί της Λάρισας πριν από λίγες μέρες. Θα περάσει ο Ουζουνίδης να φύγει με το διπλό από τη Στερεοελλαδική πρωτεύουσα; Προηγουμένως, η Κέρκυρα υποδέχεται τον Παναιτωλικό και ο Λεβαδειακός που εμφανίζεται στην τετράδα με -2 από την κορυφή υποδοχής των Γιάννινα.

Στην Αγγλία, έχουμε όπως πάντα ένα πλήρες πρόγραμμα. Η πρωταθλήτρια Τσέλσι, υποδέχεται την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος, του Γουότφορντ του Μάρκου Σίλβα, που έχει βρεθεί να τρέχει στο Νησί! Δεν υπάρχει το κλασικό ντερίμπι στο πρόγραμμα, ωστόσο παίζουν όλοι (σχεδόν) οι μεγάλοι. Η Σίτι υποδέχεται τη Μπέρνλι (εύκολο) και η Γιουνάιτεντ φιλοξενείται από την Χάντερσφιλντ. Η Νιουκαστλ ενώνει δημοσιεύματα για την πώληση του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών (πιθανώς θα επηρεάσει αυτό το γεγονός, αφού ο Άσλεϊ δεν το θέλει πλέον), φιλοξενεί το Κρίσταλ Πάλας, η Λέστερ βρίσκεται στην έδρα της Σουόνσι και η Σαουθάμτον δέχεται το Γουέστ Μπρομ. p>

Στη Γερμανία, έχουμε πέντε παιχνίδια. Το πιο ενδιαφέρον μοιάζει να είναι το Γκλάντμπαχ – Λεβερκούζεν. Ομάδες με ιστορία και στόχους. Η Ντόρτμουντ μετά την “στραβοπαχή” στην Κύπρο βρίσκεται στην έδρα του μαχητικού Eintracht, το Bayern με την καλή αρχή του Χινκς στον πάγκο, πηγαίνει στη Χάμπουργκ, το Αουγκσμπουργκ υποδέχεται το Χανόβρορο και τη Λειψία στο Στουτγάρδη.

Στην Ιταλία, έχουμε το μεγάλο ντέρμπι της ημέρας στην Ευρώπη. Η Ναπολη υποδέχεται την Ίντερ. Το Ντερμπι κορυφή με τις δύο ομάδες που απέχουν δύο βαθμούς (24 η Ναπολη, 22 η Ίντερ), οπότε το ζήτημα είναι μεγάλο! Αν καταφέρει η Ναπολί να κερδίσει – και -η Ιντερ, τότε θα έχει ένα σοβαρό προβάδισμα έναντι των υπόλοιπων. Πρώτον, η Σαμπντόρια, υποδέχεται την Κροτόνε, στο ματς που ανοίγει την 9η αγωνιστική.

Στην Ισπανία, το ματ που ξεχωρίζει ανάμεσα στα τέσσερα του προγράμματος είναι η Βαλένθια – Σεβίλλη. Το βράδυ, η Μπαρτσελόνα υποδέχεται τη Μάλαγα και μια σοβαρή απώλεια ίσως χρεώσει τη θέση στο Μίτσελ, τον προπονητή της Μάλαγα. Δεν είναι κακό για τους Καταλανούς να “διώξουν” ένα “νόμο” της Ρεάλ. Το μεσημέρι, η Λεβάντε υποδέχεται την Χετάφε, ενώ λίγο αργότερα, η Μπέτις φιλοξενεί την παράπιοσα, Αλαβές.

Τέλος, στη Γαλλία έχουμε ένα πλήρες ενδιαφέρουσες αναμέτρηση πρόγραμμα, από το οποίο όμως απουσιάζει το μεγάλο ντερμπι. Δεν είναι άδικο να πεις ότι αυτή τη στιγμή το Γαλλικό είναι το πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Ευρώπης, εκτός από το Παρί που το σαρώνει αυτό το χρόνο. Μπορεί το επίπεδο να είναι ένα “κλικ” πίσω από την Αγγλία και την Ισπανία, αλλά η ανταγωνισμός είναι μεγάλη. Στο διαμάχη τώρα. Η Μονακό υποδέχεται την Καέν. Το Μπορντό πηγαίνει στην Αμιάν, η Ανζέ φιλοξενεί το Τουλούζ, το Μέτς του Ντιζόν (ντερμπι της διαμονής, αν και νωρίς), το Ναντ του Κλαούντιο Ρανιέρι υποδέχεται το Γκικανγκμπ, ενώ η Ρεν παίζει με τη Λιλ του Μαρσέλου Μπισελάς!