Ο Σύλλογος αιμοδοτών Ξάνθης, για μία ακόμη φορά έδειξε τι σημαίνει να είναι κανείς άνθρωπος. Στήριξε την νεαρή κοπέλα που είχε ατύχημα στην Λεύκη με 25 Μονάδες αίμα και ζητεί από τα μέλη του να δώσουν αίμα για να αναπληρωθεί η ποσότητα που δόθηκε. 

Όλοι εύχονται να μην χρειαστεί … αν όμως χρειαστεί… ας υπάρχει.

Τα θερμά μας συγχαρητήρια στους αιμοδότες Ξάνθης που απλά στηρίζουν τον συνάνθρωπο τους. Εύγε.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ

Ενημερώνουμε,τα αγαπητά μας μέλη,ότι ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Ξάνθης “Η ΑΓΑΠΗ” έκανε κάλυψη σήμερα με 25 Μονάδες Αίματος από το Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Ξάνθης,προς το Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης,για το περιστατικό της Κοϊμτζίδου Βασιλικής,της νεαρής κοπέλας που τραυματίστηκε σοβαρά το μεσημέρι της Παρασκευής σε τροχαίο στην ε.ο. Διομήδειας – Λεύκης, στην Ξάνθη.

Εάν χρειαστεί φυσικά το Δ.Σ. και τα μέλη του Συλλόγου μας θα σταθεί αρωγός και σε περαιτέρω βοήθεια που θα μας ζητηθεί από την οικογένεια ή από το το Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Ξάνθης.

Καλούμε λοιπόν τα μέλη μας να πάνε να αιμοδοτήσουν για το Σύλλογο την εβδομάδα που μας έρχεται στο Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Ξάνθης(καθημερινά και ώρες 08.30 έως 14.00),ώστε να αντικαταστήσουμε στο Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Ξάνθης,τις Μονάδες Αίματος που χρησιμοποιήθηκαν για το συγκεκριμένο περιστατικό και ενδεχομένως να χρειαστούν και άλλες μέσα στην εβδομάδα.

ΦΩΤΟ ΑΠΟ XANTHINEA