Το σόου της Βουλής και η πικρή αλήθεια για την Θράκη

Γράφει ο Αλέξανδρος Παυλικιάνος

Να δεχτούμε ότι  είμαστε  πονηροί και αυτοί που δεν έχουν εμπιστοσύνη στο πολιτικό σύστημα, στο μηντιακό σύστημα, στους τοπικούς πολιτικάντηδες που τα προσωπικά τους πολιτικά συμφέροντα πάνε χέρι χέρι με αυτά των κομμάτων των Αθηνών και πάει λέγοντας.

Αν ξεκινήσουμε από τα κεντρικά δελτία ειδήσεων και πάμε στις δηλώσεις των πολιτικών για τα τερατουργήματα που ψηφίστηκαν στην Βουλή, το ένα για να «σκεπάσει» το άλλο, μάλλον ο περισσότερος κόσμος της Θράκης επιβεβαίωσε τους φόβους του που ήθελε την Αθήνα να την ξεπουλά και κάτω από τα κροκοδείλια μάλιστα δάκρυα των μειονοτικών βουλευτών της Θράκης. Και εδώ είναι το «κλού» της υπόθεσης. Οι μειονοτικοί βουλευτές  που τάχα μου ντε στεναχωρήθηκαν και δεν ψήφισαν την τροπολογία, διότι λέει ότι δεν επετεύχθη τίποτε θετικό προς το συμφέρων της Άγκυρας. Έτσι, αργότερα, αφού δεν ψήφισαν την τροπολογία του Κοντονή, θα  μπορέσουν, όταν θα γίνουν βουλευτικές εκλογές να αποταθούν στο μειονοτικό ακροατήριο τους και να ζητήσουν την ψήφο τους ως ήρωες που έκαναν αντίσταση στους «Γκιούρηδες». Και αυτές τις ψήφους θα τις πάρουν γιατί και αυτοί οι φουκαράδες, κάτω από την πλύση εγκεφάλου που τους γίνεται κάθε Παρασκευή στα τζαμιά από τα μειονοτικά λαμόγια, εγκάθετους καλοπληρωμένους της Άγκυρας, μέσα από τα λόγια τους,  ψάχνουν να βρουν το όνειρο τους.

Αλήθεια η «αριστερή» Αθήνα ποιόν δουλεύει;

Τους Θρακιώτες; Τους Έλληνες; Τους βουλευτές της;

Δεν μπορεί κάποιον από όλους αυτούς δουλεύει. Μάλιστα για να «διασκεδάσει» τις εντυπώσεις, έβαλε και τους τρανσέξουαλ μέσα στο κοινοβούλιο να γιορτάζουν την νίκη της δημοκρατίας, προκειμένου να ενισχυθεί το δούλεμα. Τάχα μου ντε, τα κεντρικά δελτία ειδήσεων «έχαψαν» το δόλωμα και έπαιζαν τον μαρασμό των τρανσέχουλα και του κάθε πικραμένου ή όχι ομοφυλόφιλου που σώνει και καλά θέλει να γίνει πατερομητέρα ή όπως αλλιώς κόντρα στην φύση, θα ήθελε να τεκνοποιήσει; Να υιοθετήσει;

Έτσι η κυβέρνηση χρησιμοποίησε αυτό το σόου  και μάλιστα δεν δίστασε να βάλλει και τα 15χρονα στο παιγνίδι όπως τότε με τις καταλήψεις… Άλλωστε αφού ο Αλέξης μπορούσε να κάνει καταλήψεις γιατί και τα 15χρονα να μην μπορούν να διαλέξουν αν είναι αγοράκια, κοριτσάκια ή κάτι ενδιάμεσο;

Έτσι χρησιμοποίησε σαν μανδύα όλον αυτόν τον πανζουρλισμό για να παραδώσει την Θράκης στην συνδιοίκηση. Διαφορετικά γιατί να έρθουν μαζί προς ψήφιση τα δύο αυτά νομοσχέδια;

Τι δουλειά έχει η Θράκη με τους αμφι… τέτοιους ή πώς αλλιώς τους λένε;

Μήπως μπέρδεψαν την Θράκη και τους Θρακιώτες με τους τρανσέξουαλ και κάθε λογής συνάμενο και κουνάμενο; Στην ίδια μοίρα η Θράκη με το «αδερφάτο»; Προφανώς.

Εν πάση περιπτώσει, η παμπόνηρη κυβέρνηση, σε συνεννόηση με τα κόμματα της αντιπολίτευσης, τόφεραν από δω, τόφεραν από κει έκαναν το χατίρι της των μειωνοτικών βουλευτών τσιράκια της Άγκυρας  για συνδιοίκηση, άσχετα αν το πασάλειψαν με μερικά άρθρα όπου τάχα μου ντε όταν αφορά την Εθνική Ασφάλεια οι Ενώσεις των σκληροπυρηνικών και ακραίων μουσουλμανικών ενώσεων  δεν θα μπορούν να ονομάζονται Τουρκικές και για να μην το πάρουν χαμπάρι οι χαχόλοι και ιθαγενείς, έριξαν και μερικές τραβεστί μπροστά στην πλατεία συντάγματος να «πιέσουν» τάχα μου ντε την κυβέρνηση να ψηφίσει υπέρ των ατομικών ελευθεριών τους, θαρρείς και κάποιος, αυτές τις ατομικές ελευθερίες  τους τις περιόρισε.

Προφανώς αγνοεί η κυβέρνηση ή θέλει να αγνοεί ότι αυτές οι ενώσεις όποια ονομασία και αν φέρουν την ίδια ζημιά κάνουν στην Θράκη. Αυτό μάλλον δεν την ενδοιαφέρει.

Το ζουμί της ιστορίας, μετά τον κουρνιαχτό που κάθεται και με μία ποιο ψύχραιμη ματιά, βλέπει κανείς πώς ότι έγινε μέσα στην βουλή σε βάρος της νοημοσύνης του Ελληνικού Λαού, έγινε για να έχουν στην «τσέπη» τους  τους μειονοτικούς ψήφους που θα τους επιτρέπουν να παραμένουν αραχτοί στις καρέκλες της εξουσίας, είτε είναι μπλε, πράσινοι, κίτρινοι ή ροζ.