Τελικά αποδείχτηκε περίτρανα ότι η Ξάνθη κοιμάται τον ύπνο του δικαίου, ενώ οι εχθροί της Χώρας, απλά και ανενόχλητα κάνουν την δουλειά τους.

Για μια ακόμη φορά το Τουρκικό Προξενείο, πιστό στο πρόγραμμα της Εξωτερικής πολιτικής της Άγκυρας, έπιασε στον ύπνο την δευτεροβάθμια εκπαίδευση, την Περιφερειακή εκπαίδευση την τοπική αυτοδιοίκηση της Ξάνθης, τον πολιτικό κόσμο κυρίως όμως τις αρχές Εθνικής Ασφάλειας στην Ξάνθη,  αφού δεκάδες δημοσιεύματα αναφέρουν ότι το Τουρκικό Προξενείο επιδοτεί την χρήση μαντίλας από τις νεαρές μουσουλμάνες.

Και ξαφνικά στην παρέλαση της  4ης Οκτωβρίου, σύμφωνα με την Xanthinews.gr, μειονοτικό σχολείο παρέλασε με τις μαθήτριες να φορούν την μαντίλα, όπου  ένα κομμάτι ύφασμα,  το Τουρκικό Προξενείο ανήγαγε σε αντικείμενο της εξωτερικής του πολιτικής,  θυμίζοντας στην Ξάνθη και τους ανθρώπους που είναι επιφορτισμένοι για την προστασία της,  από οποιονδήποτε κίνδυνο,  ότι είτε αρέσει είτε όχι, το Προξενείο  θα εφαρμόσει την πολιτική της Άγκυρας στην Ξάνθη.

Δυστυχώς για μία ακόμη φορά η Ξάνθη πιάστηκε στον ύπνο,  αφού σύμφωνα με το δημοσίευμα της xanthinews οι καθηγητές και οι υπεύθυνοι της μαθητικής παρέλασης, αδιάφορα “έβγαλαν “την αγγαρεία” της παρέλασης από πάνω τους και δεν το πήραν χαμπάρι, αφήνοντας για μία ακόμη φορά τον λαό της Ξάνθης, μουσουλμάνους και χριστιανούς, να ακολουθούν τα παιγνίδια του προξενείου στην Θράκη.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι ο δήμος Ξάνθης που είχε την ευθύνη της παρέλασης δεν μερίμνησε να μην γίνει αυτό το λάθος που σαν σκοπό είχε να τονιστεί η συνδιοίκηση. Δυστυχώς  για μία ακόμη φορά και στα Εθνικά Θέματα ο δήμος Ξάνθης έκανε αγγαρεία προς τέρψη των “προοδευτικών” και των άλλων συλλογικοτήτων που κυβερνούν τον τόπο.

Τι άλλο έχει σειρά;

ΦΩΤΟ ΑΠΟ XANTHINEWS