ΚΡΙΟΣ

H αίσθηση της ανεξαρτησίας θα είναι έντονη σήμερα και θα νιώθεις την ανάγκη να κρατήσεις τις αποστάσεις από τους γύρω σου. Ωστόσο, το κοινωνικό σου πρόσωπο δεν θα σου επιτρέπει να αποστασιοποιηθείς όσο θα ήθελες. Παράλληλα, θα πρέπει να προσέξεις τις εκρήξεις θυμού που – εκ των υστέρων μόνο- θα μπορέσεις να καταλάβεις ότι ήταν λάθος. Προσπάθησε να διαχειριστείς το συναίσθημά σου με περισσότερη πειθαρχία, περιορίζοντας τις ενστικτώδεις αντιδράσεις, για να μπορέσεις να κρατήσεις τις ισορροπίες σε όλων των ειδών τις σχέσεις σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα φρόντισε να θέσεις ένα πρόγραμμα που θα καταφέρει να σε βγάλει ασπροπρόσωπο στο τέλος της ημέρας. Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να γίνουν και για αυτό καλό είναι να μην αναλωθείς με υποθέσεις που δεν έχουν κάτι ουσιαστικό να σου προσφέρουν. Οι εξελίξεις είναι αρκετά θετικές, αν και ακόμη δεν είσαι σε θέση να το αντιληφθείς. Διατήρησε μια ήπια στάση κατά τη διάρκεια της ημέρας, αποφεύγοντας τις εξάρσεις και τις εκδηλώσεις ανυπομονησίας. Όλα θα βρουν το δρόμο τους, αλλά μην βιάζεσαι!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη στον Υδροχόο σε ευνοεί σήμερα δίνοντάς σου την δύναμη να δεις τα πράγματα με ψυχραιμία και καλή διάθεση, έτσι ώστε να λύσεις προβλήματα και παρεξηγήσεις. Γενικότερα, τα εμπόδια ξεπερνιούνται εξαιτίας της δικής σου ικανότητας να βλέπεις καθαρά, απαλλαγμένος από πάθη και αμφιβολίες. Τα πράγματα βρίσκουν το δρόμο της διευθέτησης, ενώ εσύ θα πρέπει να κινηθείς με ηρεμία και πολύ καλό προγραμματισμό. Το ένστικτό σου μπορεί να σε οδηγήσει αρκετά καλά, οπότε καλά θα κάνεις να το εμπιστευτείς κρίνοντας ανά περίσταση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι προοπτικές που ανοίγονται μπροστά σου, δεν επιτρέπουν να ασχολείσαι πλέον με το παρελθόν. Κάνε το ξεκαθάρισμά σου, κράτησε στο μυαλό σου όλη τη σοφία που σου έδωσε η εμπειρία και συγκεντρώσου σε όλα όσα θα γίνουν από εδώ και πέρα. Μην αφήσεις την πόρτα ανοιχτή σε καμιά υπόθεση του παρελθόντος. Χρειάζεσαι δυνάμεις για να αποφασίσεις τις επόμενες κινήσεις σου. Θα χρειαστείς ενέργεια για να προετοιμαστείς για το μέλλον. Αναμένεται έντονο, γεμάτο και άκρως ενδιαφέρον. Νέα πρόσωπα και νέες καταστάσεις θα δημιουργήσουν τις αλλαγές που χρειάζεσαι.

ΛΕΩΝ
Φαίνεται πως σήμερα θα χρειαστεί να ξεπεράσεις κάποια εμπόδια που θα μπουν στο δρόμο σου και θα προσπαθήσουν να σε καθυστερήσουν και να σε αποπροσανατολίσουν. Δείξε σύνεση και αυτοέλεγχο, αντιμετωπίζοντας τις καταστάσεις με λεπτότητα και τακτική. Σε προσωπικό ή οικογενειακό επίπεδο, είναι πολύ πιθανό να ξεσπάσουν καβγάδες ή ακόμη να ειπωθούν πράγματα που θα δοκιμάσουν τις αντοχές σου. Απόφυγε τον εκνευρισμό, γιατί έτσι δεν θα καταφέρεις τίποτα περισσότερο από το να νιώσεις καταβεβλημένος και απογοητευμένος.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Διανύεις μια περίοδο με πολλή ενέργεια. Εκμεταλλεύσου τη ζωντάνια που σου χαρίζει το πλανητικό σκηνικό για να βάλεις σε μια σειρά τις εκκρεμότητές σου και να διευθετήσεις με τον καλύτερο τρόπο δύσκολες υποθέσεις. Τώρα είναι η στιγμή να αναλάβεις πρωτοβουλία, έτσι ώστε να φέρεις στο προσκήνιο θέματα που πρέπει να τα χειριστείς με λεπτότητα και επιδεξιότητα. Η επικοινωνιακή σου ικανότητα ενισχύεται και το γεγονός αυτό σε βοηθάει ιδιαιτέρως στις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

ΖΥΓΟΣ

Καλό είναι σήμερα να μην αφήσεις πολλές καταστάσεις στην τύχη τους, γιατί χρειάζεται η δική σου παρέμβαση για να εξελιχθούν τα πράγματα καλά. Μπορείς, λοιπόν, να κινηθείς επικεντρωμένα για να λύσεις συγκεκριμένα θέματα που σε προβληματίζουν. Άλλωστε, ο δυναμισμός που θα έχεις σήμερα θα είναι μεγάλος και θα τα φέρεις εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο ότι κι αν σου περάσει από το μυαλό. Μόνο μην χαλαρώνεις και μην επαναπαύεσαι! Εκμεταλλεύσου τα αποθέματα ενέργειας που έχεις, για να ισορροπήσεις λίγο κάποιες καταστάσεις που βρίσκονται σε λεπτές ισορροπίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχεις κάνει πολύ κόπο για να φτάσεις εδώ που βρίσκεσαι. Έχεις περάσει από επίπονες καταστάσεις και τώρα βλέπεις πως τα πράγματα αρχίζουν σιγά σιγά να ξεμπλοκάρουν. Αυτό σου φτιάχνει τη διάθεση και σε κάνει να στέκεσαι πιο αισιόδοξος μπροστά στις εξελίξεις. Πάρε δύναμη από την εύνοια και προχώρα πιο δυναμικά και αποφασιστικά. Πολύ σύντομα θα δεις ότι ο στόχος ζυγώνει όλο και περισσότερο. Μην αφήσεις κανένα εμπόδιο να σε πτοήσει, γιατί πραγματικά η τύχη είναι με το μέρος σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα θα χρειαστεί να κάνεις λίγη υπομονή και να μην τα βάζεις με τον εαυτό σου. Αντιθέτως, δες τα όποια εμπόδια προκύπτουν σαν μια καλή ευκαιρία για εσωτερική άσκηση. Έλεγξε την απογοήτευση και τον εκνευρισμό σου και διοχέτευσε την ενέργειά σου με σκοπό να βρεις τη λύση για να ξεπεράσεις τις καθυστερήσεις. Συνέχισε να προσπαθείς και να είσαι σίγουρος ότι οι κόποι σου δεν είναι μάταιοι. Σύντομα θα μπορέσεις να βάλεις μπροστά τα σχέδιά σου για να υλοποιήσεις τα όνειρά σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα θα χρειαστεί να κάνεις λίγη υπομονή και να μην τα βάζεις με τον εαυτό σου. Αντιθέτως, δες τα όποια εμπόδια προκύπτουν σαν μια καλή ευκαιρία για εσωτερική άσκηση. Έλεγξε την απογοήτευση και τον εκνευρισμό σου και διοχέτευσε την ενέργειά σου με σκοπό να βρεις τη λύση για να ξεπεράσεις τις καθυστερήσεις. Συνέχισε να προσπαθείς και να είσαι σίγουρος ότι οι κόποι σου δεν είναι μάταιοι. Σύντομα θα μπορέσεις να βάλεις μπροστά τα σχέδιά σου για να υλοποιήσεις τα όνειρά σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Προσπάθησε να διατηρήσεις ένα ήρεμο κλίμα αναφορικά με τις σχέσεις σου, είτε είναι προσωπικές, είτε επαγγελματικές. Η ομαδική συνύπαρξη από την άλλη ευνοείται, για αυτό θα είναι εύκολο να δεις βελτίωση στο χώρο του αθλητισμού, αν ασχολείσαι με κάποιο άθλημα, ή ακόμη και στην δουλειά σου ένα ομαδικό εγχείρημα θα μπορέσει να εξελιχθεί πιο γρήγορα τώρα. Μπορεί να μην νιώθεις άνετα να εκφράσεις τα συναισθήματά σου, αλλά το καλό είναι ότι ακόμη και τα αρνητικά είσαι σε θέση να τα κρατήσεις υπό έλεγχο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα έχεις την ευκαιρία να κάνεις πιο ξεκάθαρα τα δεδομένα της ζωής σου, καθώς θα είναι πιο εύκολο να ξεμπλέξεις τα κουβάρια μπερδεμένων υποθέσεων. Είσαι ειλικρινής, πρώτα με τον εαυτό σου και ύστερα με τους άλλους. Αυτό που σκέφτεσαι, αυτό λες. Για αυτό πρόσεξε τον τρόπο που εκφράζεσαι για να αποφύγεις προστριβές. Όλα θέλουν τον τρόπο τους. Το μόνο που θα πρέπει να προσέξεις είναι να μην υποκύψεις στα παιχνίδια του μυαλού, καθώς δεν θα σου είναι δύσκολο να φτιάξεις σενάρια που θα έχεις την ανάγκη να πιστέψεις.

ΙΧΘΕΙΣ

Η Σελήνη στον Υδροχόο, σε φέρνουν πιο κοντά στο συλλογικό ασυνείδητο, δυσκολεύοντας λίγο περισσότερο τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Θα νιώσεις ότι είσαι πιο ευαισθητοποιημένος σε σχέση με ζητήματα που πλήττουν την ανθρωπότητα και επηρεάζουν το ανθρώπινο είδος σε ένα γενικό πλαίσιο. Οι απόψεις σου γύρω από αυτά τα θέματα είναι ξεκάθαρες και έχεις την τάση να εκφράζεσαι με ειλικρίνεια και πάθος. Για το λόγο αυτό, προσπάθησε να ελέγξεις την ορμή σου, έτσι ώστε να αποφύγεις τις εντάσεις που δεν θα ωφελήσουν κανέναν.