Μια Τετάρτη γεμάτη εμβέλιμες αγωνιστικές και σπουδαίες ευρωπαϊκές ντέρμπι μας περιμένει!

Ολόκληρη η μπάλα αναμένεται να είναι η Τετάρτη μας. Με τα εμβόλιμα αγωνιστικά στα περισσότερα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης να είναι στο πρόγραμμα και μερικές σπουδαίες δερμάτινες να υπάρχουν στο καλέντρι, πώς μπορούμε να πούμε το αντίθετο;

Παίζεις στην κατάλληλη εταιρεία; Γνωρίστε όλες τις Εταιρείες Στοιχημάτων στο Ελληνικό Αγορά!

Αρχίζουμε από την Ιταλία, όπου υπάρχει και το πιο ενδιαφέρον πρόγραμμα. Συνολικά, εννιά παιχνίδια παρακαλώ! Ούτε η Κυριακή αυτή η πλουραλισμός στο Σέριε Α. Το πρώτο ματς θα γίνει στις 19:00, όπου η Ρόμα πηγαίνει στην έδρα της Μπενεβέντο. Από κει και πέρα ​​όλα τα υπόλοιπα θα γίνουν στις 21:45. Και εκεί είναι το “καλό”. Τα δύο πιο σπουδαία ματς της ημέρας. Η Λάτσιο μετά την “τεσσάρα” στο Μίλαν και οι σπουδές διπλά σε Φίτζι και Τζένοα στο τέλος, θα δεχτούν τη Ναπολί, με τους “παρτενοπέι” να θέλουν να μείνουν στην κορυφή της βαθμολογίας. Την ίδια ώρα, η πρωταθλήτρια Γιουβέντους υποδέχεται τη Φιορεντίνα. Εντάξει είναι αποδυναμωμένη η Φιορεντίνα φέτος, αλλά παραμένει μια επικίνδυνη και ιστορική ομάδα.

Συνεχίζουμε με την Ισπανία όπου θα γίνουν πέντε παιχνίδια. Το σπουδαιότερο μάτς της ημέρας θα γίνει στο Μπιλμπάο όπου η τοπική ομάδα υποδέχεται το Ατλέτικο Μαδρίτη. Η Μπιλμπάο δείχνει δυνατή στη μετά-Βαλβέρδη εποχή και το ματς με το Ατλέτικο είναι το πρώτο πραγματικά σπουδαίο τεστ. Η πρωταθλήτρια Ρεάλ μετά το σπουδαίο διπλό στο Σοσιεδάδες παίζει με το Μπέτις και το Σεβίλλη υποδέχεται την Λας Πάλμας. Στ ‘άλλα δυο μάτς ή η Λεγανήες υποδέχεται τη Χιρόνα και την Λα Κορούνια στην Αλαβές.

Από κεί μεταφέρθηκε στη Γερμανία, όπου και πάλι έχουμε μια πεντάδα αγώνων για το Bundesliga. Πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια. Η Ντόρτμουντ πάει στη Λουξεμβούργο. Κυριάκος Παπαδόπουλος εναντίον του Σωκράτη Παπασταχωπούλου. Ένα ζευγάρι που ή η Ντόρτμουντ θα κερδίσει άνετα ή δεν θα κερδίσει καθόλου. Ο Λεβερκούζεν του Παναγιώτη Ρέτσου πηγαίνει στο δύσκολο έδρα της Χερτά, η Κολωνία παίζει με την Αϊδράχτ, τη Φραϊμβουργο με το Χανόβερ και την Μίντζ με το Χόφενχαμ.

Κλείνοντας περνάει μια βόλτα από την αγαπημένη μας Αγγλία, όπου έχουμε και πάλι αγώνες για το Λιγκ Κάπ. Οι μεγάλες (πλην Λίβερπουλ) παίζουν σήμερα. Ο Τσέλσι παίζει με τη Νιχτάμ της Βαγγέλης Μαρινάκης, η Άρσεναλ παίζει με τη Ντονκαστρ, η Σίτι πηγαίνει στην έδρα της Γουέστ Μπρμ στο ντέρμπι της ημέρας, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεχτεί το Μπάρτον και η Εβερτον φιλοξενεί την Σάντερλαντ. Θα έχουμε κάποια έκπληξη; Και αν αποκλειστεί κάποιος από τις ομάδες που παίζουν θα μιλήσουμε για το γκράντε surprise!