Αργά το απόγευμα της Δευτέρας, είδαμε τον Πρόεδρο του Κέντρου Πολιτισμού με δύο από τους συνεργάτες του σε κεντρικό καφέ της πόλης.

Δεν γνωρίζουμε αν έκαναν μίνι απολογισμό των γιορτών παλιάς πόλης,  όμως ένα καφές μετά την ένταση είναι ότι πρέπει.

@

Όπως είδαμε και αργούτσικα το βράδυ τον Δήμαρχο συντροφιά με τον Παναγιώτη Ταρενίδι καθισμένους στο παγκάκι μπροστά από το δημαρχείο να τα λένε για πολύ ώρα. Τώρα αν περίμεναν κάποιον ή όχι δεν τον γνωρίζουμε αλλά οι κακές οι γλώσσες λένε πολλά.

@

… Εγκαλεί τον δημοσιογράφο ο ΜΑΧΗΤΗΣ, γιατί δεν δίνει ονόματα και διευθύνσεις για τον αμίαντο. Αντί να εγκαλέσει τους υπεύθυνους του Περιφερειακού δήμου που έχουν σε ευαίσθητα σημεία του οικισμού αμίαντο,  τον έπιασε η ευαισθησία, μας εγκαλεί για να μην σπείρουμε. λέει,   εμείς των πανικό στους πολίτες. Την άλλη φορά αγαπητέ μου, θα σου ζητήσουμε να πεις εσύ πώς θα κάνουμε την δουλειά μας. Κοίταξε την δική σου να την κάνεις όπως την κάνεις και άφησε μας εμάς να την κάνουμε όπως την κάνουμε. Πούλα τις ευαισθησίες σου αλλού.

Έλα «πράμα» στον τόπο σου.  Με τι άλλο θα ασχοληθούν οι «προστάτες» των πολιτικών όταν έχουν συμφέρων.

@

Να συγχαρούμε τον Αργύρη και την Κατερίνα που με τον αγώνα τους βάζουν ένα λιθαράκι στην τόνωση της τοπικής οικονομίας του Πόρτο Λάγος.

@

Τώρα,  όσο για το παρκάρισμα του αγρότη με το αγροτικό του πάνω στο κράσπεδο της λαϊκής του Σαββάτου. Χωρίς λόγια.

@

Πότε οι δημόσιοι υπάλληλοι θα πάρουν μέρος στην ευθύνης που η ηθική επιβάλλει; Είναι δυνατόν να κινηθεί ολόκληρο θέμα από τις νηπιαγωγούς του νηπιαγωγείου των Αβδήρων για 15 λεπτά που θα «δούλευαν» περισσότερο, να σκέφτονται να φορτώσουν αυτήν την ευθύνη στους απόντες γονείς;

Είναι δυνατόν να σκέφτηκαν ότι για αυτά τα 15 λεπτά θα άφηναν τα νήπια απροστάτευτα; Έλεος ποια με το γράμμα του νόμου. ΕΛΕΟΣ.

@

Ίασμος – Πολύανθος δύο ώρες δρόμος. Εκεί κατάντησαν τους πολίτες η Περιφερειακή Διοίκηση και ο δήμαρχος Ιάσμου. Η πολιτική αναλγησία σε όλο της το μεγαλείο. Και δεν απαντά ο δήμαρχος Ιάσμου στα τηλέφωνα. Γιατί δήμαρχε; κρυφό το έχεις ότι εδώ και 6 μήνες σου γκρινιάζουν οι δημότες αλλά εσύ έστειλες ένα χαρτί στην Περιφέρεια και ησύχασες; Τώρα αν σκοτωνόταν κανένας χωριανός σου μικρή η ζημιά έτσι δεν είναι;

Εσύ να είσαι καλά και οι εντολείς σου και ας πάει και το παλιάμπελο.

@

Τέλος, όσο για την επένδυση του χρυσού στις Σάπες και στο Πέραμα που θέλουν κάποιοι να την στείλουν «στα τσακίδια»,  καλό είναι,  όλοι αυτοί οι ευαίσθητοι για τα οικολογικά, Δημαρχαίοι, Περιφερειαρχαίοι και Συριζαίοι,  να βρουν πρώτα  δουλίτσες για τον κοσμάκη και μετά να στείλουν «στα τσακίδια» τα μεροκάματα από την Θράκη.