Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αρμόδιοι της Περιφέρειας ΑΜΘ, έκλεισαν και την παλιά γέφυρα του Κομψάτου που βρίσκεται μεταξύ Ιάσμου και Πολυάνθου.

Για να γίνει αντιληπτή η ανεπάρκεια των υπευθύνων της Περιφέρειας και του Δήμου Ιάσμου, η απόσταση μεταξύ Ιάσμου και Πολυάνθου είναι μόλις 4 χιλιόμετρα και απαιτείται ο εύλογος χρόνος των 15 με 20 λεπτών υπό κανονικές συνθήκες.

Σήμερα όμως και με την παλιά γέφυρα του Κομψάτου αποκλεισμένη, ο Ιασμιώτης που θέλει να πάει στον Πολύανθο έχει δίκιο επιλογές.

Πρώτη επιλογή να ανεβεί στην Εγνατία, να πάει Κομοτηνή και από τον παλιό Εθνικό Δρόμο Ξάνθης Κομοτηνής μέσω Ιάσμου να πάει στον Πολύανθο και μετά στην επιστροφή να κάνει αντίστροφα την διαδρομή. Περίπου δύο ώρες.

Ο επόμενος δρόμος που μπορεί να ακολουθήσει είναι από τον παράδρομο της Εγνατίας όπου η απόσταση μεγαλώνει κατά 4 χιλιόμετρα αλλά ο δρόμος είναι κακοτράχαλος και χωματόδρομος. Αν όμως, όπως μας λένε οι χωριανοί, βρέξει τότε ο δρόμος μετατρέπετε σε βάλτο.

Προφανώς όμως αυτά είναι ψηλά γράμματα για τους υπεύθυνους της Περιφέρειας και του δήμου Ιάσμου. Οι χαχόλοι και οι πληβείοι είναι απλά για να ταλαιπωρούνται και να τους ψηφίζουν.