Το πρώτο DRIVE/THRU στην Ξάνθη  είναι γεγονός

Αν θέλεις να βάλεις καύσιμα,  είμαστε στο DRIVE/THRU στην Δημοκρίτου 29 στην Ξάνθη.

Αν πάλι θέλεις   παράλληλα  με το πλύσιμο με βιολογικά καθαριστικά να απολαύσεις τον καφέ σου και ένα σνακ ή σάντουιτς που θα σε στηρίξει, την ώρα που το αυτοκίνητο σου καθαρίζεται,  τότε απλά έρχεσαι DRIVE/THRU στην Δημοκρίτου 29 στην Ξάνθη.

Αν πάλι  θέλεις μετά το φουλάρισμα της βενζίνης, τον καφέ και το σνακ, να παρκάρεις σε ασφαλές και όμορφο χώρο  για να κάνεις τα τηλεφωνήματα σου και να βγάλεις το πρόγραμμα των υποχρεώσεων της ημέρας χωρίς να κατέβεις από το αυτοκίνητό σου, σε φιλοξενούμε στο όμορφο πάρκινγκ των 30 θέσεων που διαθέτουμε και φυσικά στο DRIVE/THRU στην Δημοκρίτου 29 στην Ξάνθη.

Αν πάλι δεν έχεις χρόνο και θέλεις  απλά έναν καφέ, δεν έχεις παρά να περάσεις από το DRIVE/THRU, και ακολουθώντας τις οδηγίες, παίρνεις  τον καφέ σου χωρίς να κατέβεις από το αυτοκίνητο και συνεχίζεις την οδήγηση  σου .   

 

Το πρώτο DRIVE/THRU στην Ξάνθη  είναι γεγονός

Άνοιξε την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου το πρώτο DRIVE/THRU κατάστημα στην Ξάνθη. Πρόκειται για έναν χώρο ο οποίος αποτελείται από ένα κατάστημα Caffeine Roastery Superfoods, Καύσιμα ΕΛΙΝΟΙΛ, mini market Get Shop και χώρο περιποίησης οχημάτων Clean Care. Ο χώρος διαθέτει και parking 3ο άνετων θέσεων. Ειδικά για το Clean Care (περιποίηση οχημάτων) χρησιμοποιούνται προϊόντα 100% φιλικά με το περιβάλλον και τα οποία είναι κατάλληλα και για τις πιο ευαίσθητες περιοχές των αυτοκινήτων κατά τον καθαρισμό

Για όλους τους οδηγούς που δεν έχουν χρόνο για χάσιμο, ο αγαπημένος τους καφές, χυμός η σάντουιτς από το Caffeine Roastery Superfoods είναι πλέον μια εύκολη υπόθεση με τρία απλά βήματα:

  1. Ακολουθείται την διαγράμμιση που αναφέρει “DRIVE/THRU
  2. Δίνεται την παραγγελία σας
  3. Είστε έτοιμοι

Θα χρειαστείτε έναν επιπλέον βήμα αργά το βράδυ μέχρι τις 06:00 αφού θα πρέπει να πατήσετε το θυροτηλέφωνο και να συνομιλήσετε με τον barista, ο οποίας θα σας ετοιμάσει τον καφέ σας

Ελάτε #caffeiners στον κόσμο του DRIVE/THRU και θα είμαστε εκεί 24 ώρες για εσάς

Δημοκρίτου 29 – Ξάνθη – Ραντεβού για πλύσιμο και περιποίηση του οχήματος σας 2541 0 76744