Αυλαία ρίχνει την φάση των ομίλων του Ευρωμπάσκετ 2017 και οι σενάρια -ιδιαίτερα στο τέταρτο ομίλο- δώσουν και παίρνουν!

Αυλαία ρίχνει την Πέμπτη, την φάση των ομάδων του Ευρωμπάσκετ 2017. Με την τελευταία αγωνιστική στο τρίτο και στο τέταρτο ομίλο. Τα σενάρια είναι αρκετά και η πιθανότητα να δούμε σκοπιμότητες για ευνοϊκότερη πορεία στο νοκ-άουτ θα είναι πάντα εφικτή. Πρέπει πάντα να έχουμε στο μυαλό μας, πως όλοι οι ομάδες που θέλουν να παρακολουθήσουν ένα γεγονός: Πώς θα αποφύγουν τους Ισπανούς!

Δες Δωρεάν προγνωστικά στοιχήματος !

Ολοκληρώθηκε λοιπόν η πρώτη φάση του Ευρωμπάσκετ 2017. Ας πούμε την προεπιλογή. Οι ομάδες Γ ‘και Δ’ που εκτελούνται στη Ρουμανία και την Τουρκία ετοιμάζονται να ολοκληρωθούν. Συνολικά έξι μάτς θα έχει η Πέμπτη. Τι θα δούμε; Καταρχήν, ας πούμε ότι έχουμε -κλασικά-, αρκετά σενάρια.

Στον τρίτο όμιλο, η Ισπανία με τη νίκη της απέναντι στην Κροατία επιβεβαίωσε την πρώτη θέση. Η δε Κροατία θα είναι σίγουρα δεύτερη. Το Μαυροβούνιο και η Ουγγαρία είναι τα άλλα δύο ομάδες που προκρίνονται αλλά θεωρητικά δεν έχουμε τελική κατάταξη. Πρακτικά, το Μαυροβούνιο παίζει με την πιο αδύναμη ομάδα της ομάδας, την εθνική ομάδα της Ρουμανίας, και θα καταλήξει σε τρίτο εφόσον κερδίσει.

Στον τέταρτο όμιλο, οι ομάδες που θα προκριθούν στα τελικά της Τουρκίας έχουν βγει. Προκειμένου για τη Σερβία, τη Λετονία, τη Ρωσία και την Τουρκία. Αυτό που δεν έχει επιβεβαιωθεί είναι η τελική κατάταξη των ομάδων. Αν η Σερβία κερδίσει στη Βουλγαρία, τότε θα είναι η πρώτη και θα πέσει – πάνω από την Ουγγαρία – και θα αποφύγει την Ισπανία ως τον τελικό. Ιδανικό σκηνικό για τους Σέρβους. Για να συμβεί όμως αυτό, οι Τούρκοι δεν πρέπει να κερδίσουν τους Λετονούς. Αν η Τουρκία κερδίσει, η πρώτη θα πάει η Ρωσία και η Σερβία πηγαίνουν “καρφί” στο “γκρουπ” των Ισπανών και πάνω στην επικίνδυνη Μαυροβούνιο! Οι Τούρκοι και οι Λετονοί παίζουν για την πορεία τους. Αν η Τουρκία χάσει, βγαίνει τετάρτη και πέφτει πάνω στους Ισπανούς. Αν η Λιθουανία κερδίσει και δεν έχει έκπληξη στα άλλα δύο ματς, τότε μένει δεύτερη και πάει στο Μαυροβούνιο. Αν η Τουρκία κερδίσει το τρίτο και πάει πάνω στην Κροατία, με τους Λετονούς να βγουν τετάρτες και να πέσουν πάνω στο μεγαθήριο από την Ιβηρική! Τρομερά πράγματα!

Τα σενάρια πολλά όπως βλέπουμε, αλλά μόνο το παρκέ θα δώσει απαντήσεις.