Οι συμμορίες ανηλίκων λαθρομεταναστών πονοκέφαλος για την Αστυνομία της Καβάλας

Σε λίγες μόνο μέρες στην Αστυνομία της Καβάλας, καταγράφηκε και το δεύτερο κρούσμα κλοπών από ανηλίκους λαθρομετανάστες. Είναι παιδιά εγκλωβισμένα σε μία Ξένη Χώρα που δεν έχουν να κερδίσουν κάτι ή ακόμη χειρότερα, δεν έχουν να χάσουν κάτι και επιδίδονται στο έγκλημα για να επιβιώσουν. Είναι όλα αυτά που γράφουμε τον τελευταίο καιρό αφού ήδη η περίοδος “χάριτος” πέρασε. Δηλαδή η περίοδος που οι ΜΚΟ και η κυβέρνηση των αυταπατών, υποστήριζε ότι καρυδιάς καρύδι έμπαινε κρυφά στην Ελλάδα και το συντηρούσε  με τα χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων τα οποία θα …  αντικαθίσταντο με …  υποσχετική από τα κονδύλια της Ε.Ε.

Τελικά τα κονδύλια δεν έφτασαν ποτέ στην Ελλάδα λόγω … γραφειοκρατίας και λόγω της εύκολης ύπαρξης της πρόσβασης από την πλευρά της πρώτης φοράς αριστερά στα χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων αλλά κυρίως,  στην ανικανότητα της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ να διαχειριστεί ένα τόσο λεπτό και συνάμα ανθρωπιστικό θέμα.

Οι Έλληνες φορολογούμενοι “στέρεψαν”, η Ε.Ε. έπαψε να πληρώνει,  και μάλιστα επιστρέφει στην Ελλάδα όσοι από τους λαθρομετανάστες δεν της χρειάζονται σαν εργατικά χέρια και πλέον οι άνθρωποι αυτοί, έμειναν “αμανάτι” στην Ελλάδα.

Τελικό αποτέλεσμα αυτοί οι άνθρωποι που δεν απελάθηκαν άμεσα στις χώρες τους πλην των Συρίων οι οποίοι έχουν πόλεμο στην Χώρα τους μηριαία πρέπει να στηριχθούν. Οι άλλοι όμως;

Πώς μπορεί να επιβιώσει ένας άνθρωπος ο οποίος βρίσκεται λαθραία  σε μία ξένη χώρα και η ανίκανη κυβέρνηση δεν μπορεί να ταΐσει τους ντόπιους, πόσο μάλλον τους ξένους;  Πώς θα επιβιώσουν κάτω από αυτές τις συνθήκες οι ξένοι και λάθρα εισελθόντες στην Ελλάδα;

Η απάντηση διαβάζεται καθημερινά στα Δελτία Τύπου της Αστυνομίας όπου οι λαθρομετανάστες από μικρές ηλικίες μπαίνουν στον δύσκολο αγώνα επιβίωσης και αφού δουλειές ή ανάλογη κοινωνική πολιτική δεν υπάρχει για τους ίδιους τους Έλληνες, πόσο μάλλον για τους λαθρομετανάστες, άρα αυτοί θα … “έγκληματισθούν” στο έγκλημα και όσο μεγαλώνουν, τόσο και θα “εξειδικεύονται”. Αλίμονο στην Ελλάδα που διώχνει τους Έλληνες για να συντηρήσει, όπως συντηρεί τους λαθρομετανάστες.

Η αγάπη της κυβέρνησης για τους δυστυχείς μετανάστες στέρεψε λόγω … ανικανότητας – Βλέπετε όλους τους βάφτισε μετανάστες.

Το Δελτίο τύπου της Αστυνομίας

Συνελήφθη την 3-9-2017 τις πρώτες πρωινές ώρες, στην Καβάλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας, 15χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλγερίας, διότι διέρρηξε Δ.Χ.Ε. αυτοκίνητο, χωρίς να αφαιρέσει οτιδήποτε από το εσωτερικό του.