«Ενας ανώμαλος παππούς πήγε να βιάσει το παιδί μου» – Φρικιαστική καταγγελία στην Εύβοια

Όπως καταγγέλλει η Φωτεινή Σημιτζή, ο 11χρονος γιος της έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από ηλικιωμένο άνδρα, ο οποίος κατηγορείται ότι θώπευσε τα γεννητικά του όργανα.Μετά από μήνυση της μητέρας, ο ηλικιωμένος συνελήφθη, ωστόσο λίγες ώρες αργότερα αφέθηκε ελεύθερος με εντολή του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας και για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση.

Η μητέρα του παιδιού «βράζει» και καταγγέλλει:«Πριν μέρες έμαθα ότι ένας ανώμαλος παππούς κυκλοφορεί στο Λιμάνι της Νέας Αρτάκης και χουφτώνει τα παιδιά. Την Τρίτη το βράδυ η Σχολή που πάνε τα παιδιά μου για καράτε είχανε επίδειξη και μόλις έφτασα πίσω από τη σκηνή ήταν ένας παππούς που με ρώτησε πως λένε τα παιδιά μου τα οποία είναι ηλικίας 5 και 7 ετών αντίστοιχα.

Εγώ δεν του μίλησα, αλλά καθώς καθόμουνα πλησίασε τον μεγάλο μου γιο ηλικίας 11 χρονών και τον χούφτωσε στα γεννητικά όργανα.Ο γιος μου, μου το πε μόλις τελείωσε η εκδήλωση. Αν το ξερα πριν θα μπορούσα να κινηθώ αλλιώς. Το μόνο που έκανε ο γιος μου ήταν να τον σπρώξει και να το πει στη δασκάλα του η οποία του φώναξε και απομακρύνθηκε από το χώρο, αυτός ήταν περίπου 70 ετών.

Κάτι πρέπει να γίνει για να προστατέψουμε τα παιδιά μας, δεν μπορεί να κυκλοφορεί ανενόχλητος ο τύπος. Γιατί τώρα έκανε αυτό, άλλη φορά μπορεί να κάνει κάτι χειρότερο, τόνισε η Φωτεινή Σιμιτζή.

Πηγή: eviazoom.gr