ΑΝΗΛΙΚΟΙ ΑΛΓΕΡΙΝΟΙ ΚΑΙ ΣΥΡΙΟΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ

Αποδεικνύεται για μία ακόμη φορά ότι όσο υπάρχει η πολιτική “χαλαρών συνόρων” η εγκληματικότητα χτυπάει “κόκκινο”.  Ανήλικοι αλλοδαποί κλέφτες στην Καβάλα έδωσαν τα διαπιστευτήρια της εγκληματικότητας τους στην Αστυνομία.

Όταν μία χώρα δεν μπορεί να ταΐσει τους δικούς της πολίτες και τους σπρώχνει στο έγκλημα και στην φοροδιαφυγή, τότε πώς θα συντηρήσει τους αλλοδαπούς που έχουν κατακλείσει την χώρα; Μηριαία αυτοί οι άνθρωποι θα οδηγηθούν στο έγκλημα για να επιβιώσουν. Τα λέμε καθημερινά αλλά ποιος τα ακούει και πιστεύουμε ότι ήρθε ο καιρός η Χώρα και η κυβέρνηση να αναθεωρήσει κάποια σημεία της πολιτικής της στο θέμα των προσφύγων.

Συνελήφθησαν την 30-8-2017, το απόγευμα στην Καβάλα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και της Ομάδας

Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας, τέσσερις (4) αλλοδαποί, εκ των οποίων οι τρείς υπήκοοι Αλγερίας, ηλικίας 17, 17 και 16 ετών και ένας 18χρονος υπήκοος Συρίας, κατηγορούμενοι για κλοπές. Ειδικότερα, το μεσημέρι της 30-8-2017, στην Καβάλα, οι τέσσερις δράστες μαζί με άγνωστο μέχρι στιγμής συνεργό τους, ενεργώντας με διαφορετικές συνθέσεις, αρχικά εισήλθαν σε κατάστημα, όπου με τη μέθοδο της απασχόλησης αφαίρεσαν το κινητό τηλέφωνο της ιδιοκτήτριας, ενώ στη συνέχεια διέρρηξαν Ι.Χ.Φ αυτοκίνητο και αφαίρεσαν από το εσωτερικό του, ένα (1) κινητό τηλέφωνο και μία τσάντα που περιείχε τρείς (3) ηλεκτρονικές συσκευές. Στη κατοχή των δραστών βρέθηκε η τσάντα και οι τρεις ηλεκτρονικές συσκευές, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.