Κ. Παπαδόπουλος: Αργήσαμε λίγο λόγω της κανονιστικής αλλά μπαίνουμε σε τάξη-Κέντρο Πληροφόρησης το ξύλινο σπιτάκι της ΔΕΥΞΑΞ

“Εγώ πρότεινα να γίνει Κέντρο Πληροφόρησης” αναφέρει ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ Μαρίνος Σδρέβανος μετά την μεταφορά των υπηρεσιών στα γραφεία της Δημοτικής αγοράς ενώ ο Αντί του Δημάρχου, Αντιδήμαρχος Κ. Παπαδόπουλος, βρίσκει καλή την ιδέα αλλά τόσος καιρός πέρασε και κανένας δεν ασχολήθηκε ακόμη. Όσο για τα τραπεζοκαθίσματα όπως μας ενημέρωσε ο Αντιδήμαρχος, υπήρξαν κάποιες καθυστερήσεις στις αδειοδοτήσεις λόγω της νέας κανονιστικής όπου εμπλέκεται η πολεοδομία και η Νεοτέρων Μνημείων αλλά σιγά σιγά μπαίνουν στην κανονικότητα.

Σύμφωνα με τον Κ. Παπαδόπουλο το θέμα της αδειοδότησης των τραπεζοκαθισμάτ6ων βρίσκεται σε σωστό δρόμο και όλα τα καταστήματα θα εφοδιαστούν με τις προβλεπόμενες άδειες.

Το θέμα βέβαια είναι να προλάβουν τα καταστήματα τώρα που είναι καλοκαίρι να δουλέψουν και να εφοδιαστούν τις άδειες τραπεζοκαθισμάτων κατά την διάρκεια του καλοκαιριού. Τον Δεκέμβριο θα είναι “δώρον άδωρον”.