Η ημι-επίσημη έναρξη της κανονικής περιόδου με το Γαλλικό Σούπερ Καπ το Σάββατο. Αρχίζει και το πρωτάθλημα Βελγίου.

Το πιο σπουδαίο μάτς του καλοκαιριού (μέχρι τώρα) αναμένεται να γίνει το Σάββατο! Μέσα σε όλα τα ενδιαφέροντα που βλέπουμε μέχρι τώρα (Σκανδιναβία, Νότια Αμερική, κλπ.) Το Σάββατο έχουμε την πρώτη μάτς στη Γαλλία. Το Σούπερ Καπ. Επιπλέον αρχίζει και το πρωτάθλημα στη Βέλγιο.

Δες Δωρεάν προγνωστικά στοιχήματος !

Γαλλικό Σούπερ Καπ λοιπόν. Η πρώτη μεγάλη αναμέτρηση της σεζόν στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Το πρωτάθλημα Γαλλίας άλλωστε είναι το πρώτο που αρχίζει από τα μεγάλα ευρωπαϊκά. Το φετινό παιχνίδι, είναι το Παρί – Μονακό. Η Μονακό ως πρωταθλήτρια και η Παρί ως κυπελλούχος. Θα γίνει στο Στάδιο της Ταγγέρης στο Μαρόκο. Στην Παρί, μέρα με τη μέρα αναμένουν το μεγάλο μεταγραφικό “μπαμ”! Μια είναι ο Νεϊμάρ (φήμες λένε ότι θα κλείσει ως την Δευτέρα!), μια ο Μπαπέ, μια κάποιος άλλος. Στη Μονακό προσπαθούν να μαζέψουν τα κομμάτια τους από το “πλιάτσικο” που δέχτηκαν το καλοκαίρι. Μπερνάντο Σίλβα, Μεντί, Μπακαγιόκο, Ζερμέν, Ντιράρ είναι ήδη παρελθόν, ενώ οι Μπαπέ, Φαμπίνιο και Λεμάρ περιμένουν στο ακουστικό τους να υπογράψουν σε μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους. Έχει ενδιαφέρον τι θα δούμε στο πρώτο ματς μεταξύ τους. #####

Από κει και μετά, έχουμε σέντρα στην πρωτάθλημα Βελγίου. Τα πράγματα είναι τα γνωστά. Άντερλεχτ, Κλάμπ Μπριζ και μετά ψάχνουμε συμπληρωματικά. Το Σάββατο, η Μπριζ πήγε στην έδρα της Λόκερεν. Δυσκολη πρεμιέρα.

Στην Αυστρία, έχουμε τρία ματς, χωρίς κάποιο ιδιαίτερο ντερμπι, ενώ στην Εσθονία ξεχωρίζει το γήπεδο της Γκρασόπερς με τον Γιούνγκ Μπόις. Ο Γιουνγκ έκανε μεγάλη νίκη με την Βασιλεία φέτος και όπως όλα δείχνουν θα “χτυπήσει” το πρωτάθλημα.

Τέλος, στην Σκανδιναβία από τρία παιχνίδια θα γίνουν στη Φινλανδία και τη Σουηδία. Στη Σουηδία, ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η Ελφσμποργκ – Σίριους, που θα κρίνει τα πράγματα για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια.