Το μεσημέρι της Δευτέρας, οι ισχυροί άνεμοι έγιναν η αιτία στην πόλη της Ξάνθης να πέσουν κλαδιά, δένδρα, κάδοι απορριμάτων να…ταξιδέψουν και να αλλάξουν θέση, σακούλες και σκουπίδια να πάρουν τους…δρόμους και διάφορα αντικείμενα βρέθηκαν στον αέρα με κίνδυνο να πέσουν πάνω στα κεφάλια περαστικών και ευτυχώς…τα κεφάλια των Ξανθιωτών, έμειναν ανέπαφα στους ώμους τους και μερικές τέντες που ανέμιζαν από τον τρελό αέρα μέσα στην…τρέλα του καιρού, μαζεύτηκαν από την Π.Υ. Ξάνθης.

Η Πυροσβεστική ήταν σε επιφυλακή το ίδιο και η αστυνομία που από νωρίς το πρωί ήταν στους δρόμους.

Όπως μας ενημέρωσε ο Αξιωματικός Υπηρεσίας της Πυροσβεστικής Ξάνθης έγιναν 8 κοπές δένδρων, απομακρύνθηκαν αντικείμενα όπως τέντες επικίνδυνες για την ασφάλεια των πολιτών και παρουσιάστηκαν λόγω των ισχυρών ανέμων,  πυρκαγιές σε μία ή δύο περιπτώσεις σε πυλώνες της ΔΕΗ.

ο Αξιωματικός Υπηρεσίας μας διαβεβαίωσε ότι δεν είχαμε τραυματισμούς πολιτών από τους πολύ ισχυρούς ανέμους.

Τελικά ότι και αν πει κανένας για την Π.Υ. Ξάνθης είναι λίγα. Ένα εύγε από όλους μας το αξίζουν.

Να πληρώνονταν και ανάλογα για τον κίνδυνο της ζωής τους,  για το καλό της κοινωνίας χαλάλι τους αλλά, δεν πληρώνονται οι άνθρωποι και η “πρώτη φορά αριστερά” παίζει το κρυφτούλι με την ασφάλεια τους, όπως και των αστυνομικών για να μην ξεχνιόμαστε.

Εύγε λοιπόν στο κουράγιο και στην δύναμη ψυχής-κακά τα ψέμματα θέλει ψυχή για να πέσεις στην φωτιά να σώσεις  το σπίτι του άλλου- και το δικό σου να στερείτε.

ΕΥΓΕ.