Μετά την ανάρτηση στο Facebook που έκανε ο πρώην Δημοτικός Σύμβουλος της παράταξης του Χ. Πούλιου,  Σάββας Μελισσόπουλος, συνομιλήσαμε μαζί του προσπαθώντας να καταλάβουμε αν όλο αυτό που αναφέρει στην προσωπική του  ανάρτηση έχει να κάνει με δικά του μελλοντικά βήματα στα  αυτοδιοικητικά και απάντησε με τον γνωστό ευγενικό του τρόπο λέγοντας. «Αυτό που ανάρτησα εκφράζει την αγωνία μου και αν θέλεις την ελπίδα μου να στηριχθεί κάτι νέο για τον δήμο της Ξάνθης και όχι απαραίτητα ηλικιακά νέο. Ακόμη και εγώ, αν θεωρούμε παλιό, να κάνω στην άκρη και στηρίξω την προσπάθεια των νέων για ένα καλλίτερο αύριο της Ξάνθης».

Αρνήθηκε ευγενικά να μας σχολιάσει την αποχώρηση του Ξυνίδη και του Βασιλούδη από την παράταξη που και ο Σάββας Μελισσόπουλος συμμετείχε, λέγοντας ότι ακόμη οι εξελίξεις υφίστανται και όταν τελειώσουν και οριστικοποιηθούν όλα, τότε ευχαρίστως θα πει την δική του άποψη. Προς το παρών, τόνισε, στο κείμενο που ανάρτησα εκφράζω την αγωνία μου και την ελπίδα να γεννηθεί κάτι νέο που θα στηρίξει την πόλη μας.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΟ Facebook ΤΟΥ ΣΑΒΒΑ ΜΕΛΙΣΣΟΠΟΥΛΟΥ.

Με πολύ σεβασμό στις υπάρχουσες αυτοδιοικητικές δυνάμεις και στο ανθρώπινο δυναμικό που τις πλαισιώνει και που σε κάποιες περιπτώσεις είναι αξιόλογο – φυσικά κανείς δεν περισσεύει – αυτό που σήμερα χρειάζεται η πόλη είναι κάτι απολύτως νέο!!!

Οι νέοι άνθρωποι αυτού του τόπου, αυτοί που συμμετέχουν και μοχθούν επαγγελματικά στον οικονομικό και κοινωνικό ιστό της πόλης και βιώνουν την παρατεταμένη περίοδο της παρακμής και της απαξίας του Δήμου μας, οι μη επαγγελματίες της πολιτικής, οι άνθρωποι που έχουν όνειρα για την ανάπτυξη αυτού του τόπου, τόσο σε οικονομικό, όσο και σε αξιακό επίπεδο, πρέπει τώρα να βγουν μπροστά!!!

Όλοι μαζί, χωρίς όρους και προϋποθέσεις, χωρίς
κομματικές ταυτότητες και “χρίσματα”, με μόνο εφόδιο την αγάπη γι αυτήν την πόλη και την πίστη ότι επιτέλους μπορεί να αλλάξει, να ανατραπεί αυτή η μακρόχρονη καταστροφική και φθίνουσα πορεία της…
Δεν υπάρχει η πολυτέλεια για άλλες χαμένες τετραετίες ή πενταετίες ερασιτεχνισμού, πολιτικής και κοινωνικής “κακοδιαχείρισης”, χωρίς κανένα σχεδιασμό, προγραμματισμό και προοπτική…
Η πόλη δυστυχώς δεν μπορεί να μας περιμένει άλλο!!!
Αργά αλλά σταθερά φθίνει, καθημερινά υποχωρεί, τόσο σε επίπεδο λειτουργίας, όσο και δυναμικής, σε σχέση πάντα με τους άλλους Δήμους της χώρας…

Όχι άλλα λόγια λοιπόν!!!
Τώρα είναι η ώρα της πράξης!!!
Τώρα είναι η ώρα όλων των νέων στην ψυχή και στην καρδιά πολιτών!!!
Αυτών που θα φτιάξουν ένα Δήμο με Όραμα, ένα Δήμο που θα δίνει έμφαση στην ποιότητα ζωής και στην οικονομική ανάπτυξη, στην πολιτιστική δυναμική και στην καινοτομία, στις νέες τεχνολογίες και στις ψηφιακές εφαρμογές !!!
Αυτή η μεγάλη πορεία της εργασίας και της δημιουργίας, που θα συνενώσει όλες τις υγιείς δυνάμεις της πόλης μας, θα φέρει τελικά και τη μεγάλη Αλλαγή στο Δήμο της Ξάνθης!!!