Εξιχνίαση κλοπής Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου

 

Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 41χρονου ημεδαπού

 

Εξιχνιάστηκε ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, κλοπή Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, που διαπράχθηκε, την 23/24-5-2017, στην πόλη της Κομοτηνής.

 

Για την υπόθεση αυτή σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 41χρονου ημεδαπού για κλοπή.

 

Αναλυτικότερα, χθες (5-7-2017) το μεσημέρι, στην ευρύτερη περιοχή της Κομοτηνής, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, εντόπισαν τον 41χρονο να οδηγεί ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το οποίο όπως προέκυψε, είχε αφαιρέσει την 23/24-5-2017 από την πόλη της Κομοτηνής.

 

Κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα, το οποίο αποδόθηκε στην ιδιοκτήτριά του.

 

Σημειώνεται ότι η σχετική δικογραφία περιλαμβάνει επίσης το αδίκημα της απείθειας, καθόσον ο 41χρονος δεν υπάκουσε αρχικά σε σήμα στάσης των αστυνομικών.

 

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.

 

 Συνελήφθη 54χρονη, η οποία προσποιούμενη τη μοναχή, αποπειράθηκε να εξαπατήσει 39χρονο ημεδαπό, επιχειρώντας να του πουλήσει εκκλησιαστικά είδη

 

Συνελήφθη χθες (5-7-2017) το μεσημέρι, στην ευρύτερη περιοχή της Ξάνθης, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ξάνθης, 54χρονη ημεδαπή, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα απάτης.

 

Ειδικότερα, η δράστιδα προσποιούμενη τη μοναχή, φορώντας ανάλογη ενδυμασία, αποπειράθηκε να εξαπατήσει έναν 39χρονο ημεδαπό, επιχειρώντας να του πουλήσει ένα ξύλινο σταυρουδάκι.

 

Στην κατοχή της βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • 15 ξύλινα σταυρουδάκια
  • 1 εκκλησιαστική εικόνα  
  • το χρηματικό ποσό των 118 ευρώ περίπου

 

Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης.

 

  Συνελήφθη 50χρονος  κατηγορούμενος για διακίνηση ναρκωτικών

 

Κατασχέθηκαν 460,2 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 30 γραμμάρια ηρωίνης, 162 ναρκωτικά δισκία και 1 ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας

Συνελήφθη χθες (4-7-2017) το πρωί, στην Καβάλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, 50χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για διακίνηση ναρκωτικών.

 

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε περιλαμβάνει επίσης έναν 33χρονο υπήκοο Αλβανίας και έναν 42χρονο ημεδαπό, οι οποίοι κατηγορούνται για το ίδιο αδίκημα.

 

Ειδικότερα, στο πλαίσιο κατάλληλης αξιοποίησης πληροφοριών και αστυνομικών ερευνών, συνελήφθη ο 50χρονος, διότι βρέθηκαν στην οικία του και κατασχέθηκαν:

  • 13 νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 460,2 γραμμαρίων
  • 2 νάιλον συσκευασίες με ηρωίνη, συνολικού βάρους 30 γραμμαρίων
  • 162 ναρκωτικά δισκία
  • 1 ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας

 

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο 50χρονος προμηθεύτηκε, έναντι χρηματικής αμοιβής, από τον 33χρονο, την παραπάνω ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης. Επίσης προέκυψε ότι ο 42χρονος είχε εναποθέσει στην οικία του 50χρονου, την παραπάνω ποσότητα ηρωίνης.

 

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενήργησε η Ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας.