Καλές οι βελτιώσεις των οδοστρωμάτων της Ξάνθης αλλά μου κάνει εντύπωση του τι σόι πίσσα είναι αυτή που χρησιμοποιείται  και μέσα σε ούτε ένα μήνα φεύγει από το οδόστρωμα. Ποιο συγκεκριμένα στην 12 Αποστόλων στο ύψος περίπου του παιδικού σταθμού η άσφαλτος σε περίπου ένα τετραγωνικό μέτρο ξηλώθηκε και γέμισε χώματα. Μήπως ο δήμος Ξάνθης να το έβλεπε και να έκανε μία σύσταση στον εργολάβο;

Μήπως απλά το «κακό» έγινε μόνο σε κείνο το σημείο;

Μήπως το χειμώνα ξηλωθεί όλη η άσφαλτος;

Με αφορμή το δελτίο τύπου του δήμου Ξάνθης ότι θα πέσει άσφαλτος στην Ηλιουπόλεως καλό θα ήταν με κάποιον τρόπο ο δήμος Ξάνθης να ελέγχει  καλλίτερα την δουλειά που γίνεται με δεδομένο ότι τα χρήματα που πληρώνει για το συγκεκριμένο έργο των ασφαλτοστρώσεων κοστίζει στους Ξανθιώτες και τους φορολογούμενους πολίτες πάνω από 1,5 εκ. ευρώ.

Να σημειώσουμε ότι δεν είμαστε μηχανικοί και δεν γνωρίζουμε τα χαρακτιριστικά αλλά με το μάτι κάποια πράγματα φαίνονται.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΑΝΘΗΣ

Σας ενημερώνουμε ότι από την  Δευτέρα 10 Ιουλίου μέχρι την Παρασκευή 14  Ιουλίου 2017, κατά τις πρωινές ώρες, θα πραγματοποιηθούν εργασίες ασφαλτόστρωσης σε τμήμα της οδού Ζαλόγγου από την οδό Οδυσσέως έως την οδό Ηλιουπόλεως και στην οδό Πατριάρχου Γρηγορίου Ε’ από την οδό Ηλιουπόλεως έως την οδό Θυατείρων , στα πλαίσια του έργου: «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑΤΩΝ ΣΕ ΟΔΟΥΣ ΤΗΣ Δ.Ε. ΞΑΝΘΗΣ».

Οι εν λόγω εργασίες θα έχουν ως αποτέλεσμα την τροποποίηση της κυκλοφορίας στη παραπάνω οδό , με διακοπή της κυκλοφορίας στα συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα , και  εκτροπή αυτής στις παρακείμενες οδούς.

Παρακαλούμε για την κατανόηση και την προσοχή σας.