Με την γνωστή ρητορική, περί αντιφασισμού και εγκληματικής οργάνωσης,  ο ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης, μετά και τα ψέματα του κόμματος που κυβερνά και που  έχει οδηγήσει τους πολίτες στην ένδεια, επιτίθεται με το γνωστό τροπάρι περί ναζισμού και αντιφασισμού χωρίς να αντιλαμβάνεται ότι οι πολιτικές που εφαρμόζει έχουν μέσα μία φασιστική νοοτροπία που θα την ζήλευε ακόμη και η Χ.Α. Ο ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να κρατήσει το «προοδευτικό» του ακροατήριο, συνεχίζει στην ίδια θεωρεία, ενώ δεν αντιλαμβάνεται ότι η άσκηση αυτής της ανερμάτιστης πολιτικής, σπρώχνει όλο και περισσότερους  πολίτες στην αγκαλιά της Χ.Α.

Στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ γίνεται λόγος για διασπορά μίσους από μέρους της Χ.Α. ενώ το κυβερνών κόμμα έχει χωρίσει τους πολίτες σε «δικά» του παιδιά και άλλα. 

Ο αναγνώστης διαβάζοντας την  ανακοίνωση αναρωτιέται ποιος δυναμιτίζει την γαλήνη της Ξάνθης και σπέρνει το μίσος στην πόλη;

Να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν είμαστε συνήγοροι της Χ.Α. και ούτε μας ενδιαφέρει του τι ακριβώς πρεσβεύει το συγκεκριμένο κόμμα. Όμως δεν γίνεται οι Ξανθιώτες, την ώρα που πνέουν τα λοίσθια τους εξ αιτίας της κυβέρνησης να αποδέχονται ανακοινώσεις που κάνουν τα πάθη και το μίσος να ανθήσει.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

Η εγκληματική  οργάνωση της Χρυσής Αυγής έρχεται για άλλη μια  φορά να σπείρει το μίσος και τον φασιστικό της λόγο στην Ξάνθη . Ο λαός της Ξάνθης δεν θα επιτρέψει τον διχασμό που θέλουν να διασπείρουν οι  εγκληματίες , υπόδικοι, οι νοσταλγοί του Φασισμού .

Ο ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης καταδικάζει τους απογόνους του φασισμού και του ναζισμού, που με τη φυσική τους παρουσία στην πόλη προσπαθούν να δυναμιτίσουν την ενότητα της πολυπολιτισμικής κοινωνίας της Ξάνθης.

Οι Φασίστες της Χρυσής Αυγής και οργανωτές ταγμάτων εφόδου δεν έχουν καμία θέση στην πόλη μας.

Σύντομα η δικαιοσύνη θα τους οδηγήσει στη “θέση” τους.