Σοβαρό επεισόδιο έλαβε χώρα το πρωί της Τετάρτης στον όρχο οχημάτων του Δήμου Αβδήρων και του προέδρου των εργαζομένων ΟΤΑ Δ. Γαλανόπουλου ο οποίος τόνισε κατά την διάρκεια της έντονης συνομιλίας με τον Δήμαρχο ότι ο χώρος τελεί υπό κατάληψη και απαγορεύεται η είσοδος.

Συνομιλήσαμε με τον Θανάση Γαλανόπουλο ο οποίος ανέφερε ότι στα πλαίσια της Πανελλαδικής απεργίας αποφασίστηκε η κατάληψη των όρχων. και ότι οι πρόεδροι των συλλόγων εργαζομένων μπαίνουν μπροστά για να διασφαλίσουν τα συμφέροντα τους.

Εκείνο που προκάλεσε την έντονη αντίδραση των συμβασιούχων εργαζομένων είναι ότι ο Σκουρλέτης το πρωί τους απέλυσε και ο Δήμαρχος, σύμφωνα με τους εργαζομένους, είπε ότι θα ακυρώσει τα δεδουλευμένα τους.

Αυτή την στιγμή ο όρχος τελεί υπό κατάληψη και τα πνεύματα έχουν ηρεμήσει.

Στην προσπάθεια μας να παρουσιάσουμε και την άλλη πλευρά, προσπαθήσαμε να επικοινωνήσουμε με τον δήμαρχο Αβδήρων Γ. Τσιτιρίδη ο οποίος όμως δεν απαντά στις τηλεφωνικές μας κλίσεις. Είναι βέβαιο ότι μόλις βρει τον χρόνο θα παρουσιάσει τις δικές του θέσεις για το επεισόδιο που έλαβε χώρα στον όρχο οχημάτων του Δήμου Αβδήρων.