Για να πούμε και του στραβού το δίκιο  αυτό που έγινε στην Αντιπεριφέρεια και την συζήτηση σχετικά με το μουσείο του καπνού στην Ξάνθη, το οποίο σημειωτέων οι διεργασία της ίδρυσης ξεκίνησαν μαζί με της Καβάλας, η οποία και το έχει έτοιμο, (ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΑΠΝΟΥ),  ενώ στην Ξάνθη, ακόμη βρισκόμαστε στο στάδιο της δημιουργίας του φορέα.

Αυτό βέβαια είναι το ένα κρατούμενο. Το άλλο που πρέπει να επισημανθεί είναι το γεγονός ότι το Επιμελητήριο Ξάνθης εδώ και καιρό έχει ετοιμάσει το πρόγραμμα με θέμα τον καπνό όπως την παραγωγή την ανάδειξη και σημείο αναφοράς την επισκεψιμότητα στην Ξάνθη και όλη την ΑΜΘ.

Έτσι έχουμε δύο σημαντικούς φορείς της Ξάνθης, αυτή της Π.Ε. όπου με πρωτοβουλία τους Αντιπεριφερειάρχη Κ. Ζαγναφέρη, ο οποίος συγκάλεσε στην Αντιπεριφέρεια σύσκεψη με συμμετέχοντες την Σ.Ε.Κ.Ε και την Σ.Ε.Κ.Α.Π. και στον αντίποδα το Επιμελητήριο το οποίο με δική του πρωτοβουλία κινείται παράλληλα στην ανάδειξη του καπνού στην Ξάνθη και όχι μόνον.

Το αφελές ερώτημα είναι τι συνέβη μεταξύ των δύο προβεβλημένων ανδρών στην Ξάνθη του κ. Κ. Ζαγναφέρη και του προέδρου του ΕΒΕ Ξάνθης;

Γιατί οι δύο άνδρες δεν συνεννοούνται αφού κατά την ταπεινή μας άποψη ο σκοπός είναι κοινός;

Υπάρχει πολιτική κόντρα μεταξύ τους;

Υπάρχει κάποιου είδους άμιλλας που δεν την αντιλαμβανόμαστε;

Υπάρχουν πολιτικές ζυμώσεις στον χώρο της ΝΔ που δημιουργούν εσωτερικές αντιπαλότητες;

Ακόμη δεν κατάλαβαν οι προβεβλημένοι άνδρες της Ξάνθης ότι όταν είμαστε ενωμένοι, είμαστε ποιο δυνατοί και το αποτέλεσμα ποιο ικανοποιητικό;

Εκτιμούμαι ότι οι δύο άνδρες οφείλουν μία εξήγηση στους Ξανθιώτες αφού θεωρητικά τουλάχιστον και οι δύο παλεύουν για το καλό τους.