Συνελήφθησαν 2 άτομα στην Ξάνθη την ώρα που έκλεβαν την μηχανή

 

Συνελήφθησαν σήμερα (13-6-2017) τις πρώτες πρωινές ώρες, στην Ξάνθη, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ξάνθης, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 16 και 15 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα κλοπής.

 

Αναλυτικότερα, χθες (12-6-2017) το βράδυ, οι δράστες επιχείρησαν να αφαιρέσουν από την πόλη της Ξάνθης, μία (1) δίκυκλη μοτοσικλέτα, χωρίς ωστόσο να ολοκληρώσουν την πράξη τους, καθόσον έγιναν αντιληπτοί και τράπηκαν σε φυγή.

 

Μετά την καταγγελία του περιστατικού οι αστυνομικοί προέβησαν σε σχετικές έρευνες με αποτέλεσμα, τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, να εντοπίσουν και να συλλάβουν τους δράστες.

 

Στην κατοχή τους βρέθηκε ένα διαρρηκτικό εργαλείο, το οποίο και κατασχέθηκε.

 

Σημειώνεται ότι ο 15χρονος έχει απασχολήσει επανειλημμένα κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές.

 

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης.

 

Συλλήψεις για ναρκωτικά σε Ξάνθη και Δράμα

 

Συνελήφθησαν 2 άτομα κατηγορούμενοι για κατοχή ναρκωτικών στην Ξάνθη και τη Δράμα

 

Συνελήφθησαν χθες (12-6-2017) στην Ξάνθη και τη Δράμα, από αστυνομικούς των Τμημάτων Ασφάλειας Ξάνθης και Δράμας, δύο 33χρονοι ημεδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για κατοχή ναρκωτικών.

 

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, χθες το βράδυ, στην Ξάνθη, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον έναν 33χρονο, διότι σε έρευνα που πραγματοποίησαν στην οικία του, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, εντόπισαν τρεις (3) νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 12,7 γραμμαρίων, 47 ναρκωτικά δισκία και 1 ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

 

Στη δεύτερη περίπτωση, χθες το μεσημέρι, στη Δράμα, συνελήφθη ο δεύτερος 33χρονος, διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε με την συνδρομή αστυνομικού σκύλου στην οικία του, βρέθηκε μία (1) νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

 

Κατασχέθηκαν οι παραπάνω ποσότητες ναρκωτικών και η ηλεκτρονική ζυγαριά.

 

Οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν θα υποβληθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση ενήργησαν τα Τμήματα Ασφάλειας Ξάνθης και Δράμας.