ΑΛΛΟΙΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ

Σοκαριστική καταγγελία δέχτηκε η XanthiTimes.gr και σας διαβεβαιώνουμε ότι η πηγή μας είναι αξιόπιστη.

Σύμφωνα με την πηγή μας, οι Σύριοι που κρατούνται στην πρώην Αστυνομική Σχολή της Ξάνθης, όταν ζητούν από την πολιτεία άσυλο, δηλώνουν σαν μόνιμη κατοικία την πόλη της  Ξάνθης με ότι αυτό σημαίνει σε βάθος χρόνου για την αλλοίωση του Χριστιανικού πληθυσμού στην Θράκη.

Στην συνέχεια, η πολιτεία, τα σπίτια στα οποία δεν έχει γίνει αποδοχή κληρονομιάς και μοιραία μένουν στο κράτος, τους τα παραχωρεί συν το «μπόνους» των 400 ευρώ/μήνα, με ότι σημαίνει αυτό συνεπάγετε  και ότι καταλαβαίνει ο κάθε Ξανθιώτης κάτοικος που δεν έχει που την «κεφαλή του κλίνε».

Χθες, με την βοήθεια δικηγόρου από την Αθήνα, (μπαινοβγαίνει) στο Υπουργείο του κ. Μουζάλα, και μεσολαβεί για να δηλώσουν την μόνιμη κατοικία τους οι Σύριοι πρόσφυγες  στην Ξάνθη είχαμε και την πρώτη εγκατάσταση Σύριου πρόσφυγα σε σπίτι Ξανθιώτη. Σύμφωνα με την πληροφορία, είχαμε την πρώτη εγκατάσταση σε σπίτι στην Ξάνθη όπου δεν είχε γίνει η αποδοχή κληρονομιάς λόγω πολλών υποχρεώσεων, οικογένειας Σύρων Προσφύγων.

Το θέμα παρουσιάζει πολύπλευρο ενδιαφέρον και το ερευνούμε.

Σύντομα θα έχουμε νεώτερα.

Ελπίζουμε η ίδια η πολιτεία, άλλωστε έχει δεσμευτεί ότι ο Χριστιανικός πληθυσμός δεν θα συρρικνωθεί περαιτέρω στην Θράκη, να μην βάλλει η ίδια τα χέρια της για να βγάλει τα μάτια της …