Ακόμη ένα τραγικό περιστατικό, που μεταδόθηκε ζωντανά, φέρνει τον κολοσσό Facebook προ των ευθυνών του. ΠΡΟΣΟΧΗ: ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ!
Adtech Ad

Ένας 33χρονος μουσικός από το Τενεσί των ΗΠΑ “λούστηκε” με κηροζίνη και αυτοπυρπολήθηκε μπροστά στα μάτια θαμώνων μπαρ και της πρώην συντρόφου του που εργαζόταν σ’αυτό, μεταδίδοντας την αυτοκτονία του ζωντανά στο διαδίκτυο, μέσω Facebook live.

Πρόκειται για τον 33χρονο μουσικό Jared McLemore, ο οποίος φαίνεται στο βίντεο, να στήνει την κάμερα και να κάθεται ημίγυμνος στο έδαφος, μεταδίδοντας live στη σελίδα του στο Facebook.

Για λίγο βγήκε από το πλάνο κι όταν επέστρεψε, έριξε σε όλο του το σώμα κηροζίνη. Το τραγικό περιστατικό διαδραματίστηκε έξω από το μπαρ, όπου δουλεύει η πρώην σύντροφός του.

Θαμώνας του μπαρ προσπάθησε, να πάρει από τα χέρια του τον αναπτήρα, χωρίς επιτυχία ωστόσο. Δευτερόλεπτα μετά, ο 33χρονος αυτοπυρπολήθηκε. Κατέληξε λίγες ώρες αργότερα στο νοσοκομείο.

Μιλώντας στο Fox Memphis, η πρώην σύντροφός του είπε, ότι χώρισαν γιατί την κακοποιούσε και πως ο 33χρονος επέλεξε να αυτοκτονήσει με αυτόν τον τρόπο, ώστε η ίδια να βιώσει τις τραγικές στιγμές.

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ!