Πληροφορηθήκαμε  από το διαδίκτυο, ότι η Αστυνομία της Μυκόνου οργάνωσε επιχείρηση «σκούπα» για τους αθιγγάνους και ο λόγος λέει το δημοσίευμα είναι γιατί  ακούστηκαν παράπονα από κατοίκους του νησιού που έλεγαν ότι αυτοί οι «Έλληνες πολίτες»;  αθίγγανοι, τους οποίους επισκέπτονται οι πολιτικοί  στους καταυλισμούς τους που στήνονται στα ποιο απίθανα μέρη της επικράτειας,  κάθε τέσσερα χρόνια για να ζητήσουν τους,  είπαν, πώς οι εικόνα των τσιγγάνων με τα Ντάτσουν, δεν ταίριαζαν με το «imats» του Ελληνικού τουριστικού νησιού.

Ακούστηκαν τα παράπονα και η αστυνομία του νησιού, η οποία προφανώς πήρε εντολή από τον πολιτικό της προϊστάμενο, οργάνωσε επιχείρηση «σκούπα».

Η κυβέρνηση της αριστεράς και της προστασίας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, μπροστά στην «κονόμα», μάντρωσε τους Έλληνες Πολίτες, τους φόρτωσε στο πρώτο καράβι και τους έστειλε στο πρώτο λιμάνι, θυμίζοντας τις πρακτικές της Χούντας και των ξερονησιών.

 Ενώ  σε αντίθεση με την Λέρο,  Σύμη,  Χίο, Σάμο  Μυτιλήνη που ο αριθμός των  λαθρομεταναστών έχει προ πολλού ξεπεράσει τον αριθμό των ντόπιων και η μάχες μεταξύ τους και μεταξύ των ντόπιων, είναι καθημερινό φαινόμενο δεν κουνιέται «φύλλο».

Αυτό  δεν ενοχλεί την κυβέρνηση. Δεν ενοχλούν επίσης την κυβέρνηση οι κραυγές αγωνίας που βγάζουν εκατοντάδες συμπολίτες μας για τον τουρισμό που πεθαίνει και για το βιός τους που χάνεται αφού τα κρούσματα κλοπών και το καθεστώς τρόμου που επικρατεί από τα κακοποιά στοιχεία που βρίσκονται μεταξύ των λαθρομεταναστών, είναι επίσης μία πραγματικότητα.

Τέλος, η κυβέρνηση δεν ανησυχεί και δεν ιδρώνει το αυτί της για το Εθνικό πρόβλημα που δημιουργείτε και μπορεί να φέρει την χώρα σε επικίνδυνα μονοπάτια.

Κρίνοντας την συμπεριφορά της κυβέρνησης, ο παρατηρητής θα αναρωτηθεί γιατί στο ένα νησί «τσουβαλιάζουν»  οτιδήποτε ενοχλεί στην αισθητική κάποιων που «κονομάνε» χοντρά και στην άλλη περίπτωση, ενώ το φαινόμενο έχει πάρει διαστάσεις επιδημίας, η κυβέρνηση δεν συγκινείτε.  Γιατί;

Απλούστατα γιατί τα λεφτά είναι πολλά.

Η κυβέρνηση τα παίρνει από την Μύκονο μέσω φορολογίας και από τα νησιά μέσω των… λαθρομεταναστών.

Είναι κοινό μυστικό πλέον  ότι  το κάθε «κεφάλι» λαθρομετανάστη – πρόσφυγα – όπως αρέσκετε να τους αποκαλεί η κυβέρνηση,  χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Τελικό συμπέρασμα;

Καλλίτερα να είσαι λαθρομετανάστης – πρόσφυγας στην Ελλάδα – παρά Ρωμά και Έλληνας πολίτης.