Τι «δείχνει» η συμπεριφορά των βουλευτών, του δημάρχου και των εκπαιδευτικών;

 ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ


Γράφει ο Αλέξανδρος Παυλικιάνος

Την Κυριακή το πρωί στον Εχίνο τιμήθηκε μία από τις ποιο λαμπρές σελίδες της ιστορίας της Ξάνθης. Τιμήθηκε η 76η  επέτειος της Μάχης των Οχυρών του Εχίνου όπου έδωσαν την ζωή τους 23 στρατιώτες Χριστιανοί και Μουσουλμάνοι για να μην περάσει ο φασισμός, τουλάχιστον έτσι χαρακτηρίστηκε η προσπάθεια του Χίτλερ να καταλάβει την Χώρα μας με την βία, από τους προοδευτικούς.

Έτσι χαρακτηρίζονται και όχι άδικα, από τους προοδευτικούς οι Γερμανοί όταν στις 6 Απριλίου του 1941 πάτησαν τα ιερά χώματα της πατρίδας μας περνώντας πάνω από τα πτώματα των ηρώων της Χώρας μας και ειδικότερα της περιοχής μας. Χαρακτιρίζονται φασίστες και όχι εχθροί της Χώρας μας που την κατέλαβαν με την βία. Οι προοδευτικοί τους ονομάζουν  Φασίστες.

Παρ όλα αυτά, ενώ βλέπουμε τους «προοδευτικούς» να παθαίνουν αλλεργία, ακούοντας και μόνο την λέξη φασισμός, δεν ήρθαν να τιμήσουν τους νεκρούς στρατιώτες του Οχυρού του Εχίνου που αντιστάθηκαν κατά του φασισμού.

Έτσι καταγράφετε η  εικόνα στον Εχίνο το πρωί της Κυριακής ημέρα θυσίας των προγόνων μας. Πολιτικός Κόσμος, Στρατός και Λαός ενωμένοι αποτίουν φόρο τιμής στους νεκρούς ήρωες του οχυρού του Εχίνου  και βουλευτές, δήμαρχοι και μαθητές απόντες.

Δυστυχώς για τους νεκρούς ήρωες του οχυρού του Εχίνου αλλά και των απογόνων αυτών, οι βουλευτές, προοδευτικοί κατά τα άλλα, αντιμαχόμενοι τον φασισμό, δεν παρουσιάστηκαν και δεν τίμησαν τους νεκρούς ήρωες.

Στο ίδιο μοτίβο όπως κάθε χρόνο, ο δήμαρχος.

Στο ίδιο μοτίβο οι διευθύνσεις της εκπαίδευσης πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Ήταν  απούσες.

Τι λέει ο κ. Κεραμάρης για όλα αυτά;

Γιατί όλοι οι παραπάνω δεν τίμησαν τους νεκρούς ήρωες Χριστιανούς και Μουσουλμάνους του οχυρού;

Τι σημαίνει αυτό;

Πήραν εντολή από κάποιους;

Με δεδομένη την έντονη παρουσία του Τουρκικού Προξενείου και της «πολιτικής» του που λέει ότι δεν πρέπει να στηρίζονται οι ελεύθερα σκεπτόμενοι μουσουλμάνοι και άρα όχι συμμετοχή σε εκδηλώσεις αυτού του είδους;

Κάποιοι θα πούνε ότι κινούμαστε στην σφαίρα της συνομοσιολογίας όμως, πώς αλλιώς μπορεί κάποιος να καταγράψει την συμπεριφορά των βουλευτών, εκπροσώπων του λαού, δημάρχων  που  με τους ίδιους βουλευτές, παίρνουν σβάρνα, «αγκαζέ», τα υπουργεία για να ευνοηθεί έναντι των άλλων δήμων της Ξάνθης; Και την ίδια στιγμή βλέπεις τους διευθυντές της πρωτοβάθμιας και της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης να μην δίνουν το «οκ» ή αν θέλετε, την εντολή στα σχολεία του δήμου Μύκης να παραστούν όπως γίνεται σε ολόκληρη την Ελλάδα; Ανεξάρτητα αν είναι μειονοτικά ή όχι, Είναι σχολεία της Ελληνικής Επικράτειας και σύμφωνα με το υπάρχων πρωτόκολλο-εκτός αν η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ το κατάργησε- (ειλικρινά αυτό δεν το γνωρίζουμε και θα το ερευνήσουμε), έπρεπε οι μαθητές να είναι παρόντες.

Τι συμβαίνει λοιπόν στην εκπαιδευτική κοινότητα της Ξάνθης; Εκτελεί εντολές και από ποιόν;

Τελικό συμπέρασμα; Βλέπουμε βουλευτές, δημάρχους και υπεύθυνους εκπαιδευτικούς να βαδίζουν χέρι χέρι σύμφωνα με τις επιθυμίες του Προξενείου;

Και γενικότερα η Αθήνα έχει αποδεχτεί την συνδιοίκησα στην Θράκη;

Ο κόσμος πλέον πιστεύει ότι είμαστε συνομοσιολόγοι προσπαθώντας να «διαβάσουμε» συμπεριφορές ανθρώπων που καθορίζουν το παρών και το μέλλων  στην Θράκη;

Αν ναι, ας το πει ευθέως η Αθήνα και οι Θρακιώτες θα αντιδράσουν διαφορετικά, όπως να μην ξαναψηφίσουν βουλευτές οι οποίοι δεν τιμούν τους ήρωες νεκρούς της, δημάρχους οι οποίοι είναι ευθυγραμμισμένοι με την εξωτερικοί πολιτική της Άγκυρας και να απαιτήσει να καρατομηθούν δημόσιοι λειτουργοί οι οποίοι ξεχωρίζουν μαθητές ανάλογα με το θρήσκευμά τους.

Είναι καιρός οι Θρακιώτες να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και με διαδικασίες οι οποίες προβλέπονται από το Σύνταγμα, να απομακρύνουν τους Ανθέλληνες από την Θράκη.