Όπως δείχνουν τα πράγματα, ο δήμαρχος Ξάνθης, εκτίμησε τις προσπάθειες του προέδρου στο Κέντρο Πολιτισμού και άφησε τον Πασχάλη Λύρατζη να συνεχίσει μετά την ομολογουμένως θετική πορεία των καρναβαλικών εκδηλώσεων.

Δεν συμμετέχει πλέον ο Ιπποκράτης Καμαρίδης, που θεωρείτε ότι αυτό θα επιφέρει ένα έλλειμμα στην λήψη αποφάσεων.

Βλέπουμε στην σύνθεση του Κέντρου πολιτισμού την συμμετοχή της προέδρου της ΟΕΒΕ Μαρίας Τσιακίρογλου. Μία πολύ καλή επιλογή αφού οι πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου Ξάνθης, όπως τα καρναβάλια και οι γιορτές παλιάς πόλης, έχουν άμεσο αντίκτυπο και στους επαγγελματίες της πόλης.

Ελπίζουμε πλέον με την παρουσία της κας Τσιακίρογλου στο ΔΣ του Κέντρου πολιτισμού, οι επαγγελματίες της Ξάνθης όπως των επιχειρήσεων καφέ και εστίασης, να στηρίξουν ακόμη ποιο ενεργά τους πολιτιστικούς συλλόγους και τα εν γένει δρώμενα του δήμου, μιας και το οικονομικό αποτέλεσμα όλων των εκδηλώσεων το καρπούνται οι επιχειρήσεις τους.

Βέβαια υπάρχει και  η άλλη πλευρά, που στην ουσία θέλει ποιο ενεργή την συμμετοχή της κας Τσιακίρογλου στα κοινά, αφού στην ουσία παίρνει το «βάπτισμα» του πυρός σε ένα κέντρο λήψεων αποφάσεων όχι μόνο πολιτιστικού περιεχομένου, αλλά κυρίως, πολιτικού περιεχομένου, με δεδομένο ότι αν κατατεθούν υποψηφιότητες από την πλευρά της ΝΔ στις εθνικές εκλογές πληροφορούμαστε ότι θα είναι «μέσα». «Σιδεροκέφαλη».

Όσο για τον Πρόεδρο του Κέντρου Κοινωνικής Προστασίας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Τάσο Θεοδωρίδη, πρέπει να πούμε ότι είναι μία σταθερή αξία στο πολιτικό κομμάτι του δήμου και ενίοτε επιβραβεύεται με προεδρείες και πόστα στον δήμο. Προφανώς ο κ. Δημαρχόπουλος αναγνωρίζει την πρόσφορα του κ. Θεοδωρίδη στα κοινά και τον επιβράβευσε. Ποιος είπε ότι ο δήμαρχος υποκύπτει σε «εξωγενής» πιέσεις;

 

ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΑΝΘΗΣ

 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ : Πασχάλης Λύρατζης

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Δέσποινα Παρτσαλίδου

ΜΕΛΗ:

1.Γιαννώτα Δώρα,

2.Αλέξανδρος Κυριακίδης,

3.Κίρατζη Ερκάν,

4.Σεργκελίδης Κρυωνάς,

5.Σάκης Χατζηαντωνίου,

6.Μαίρη Τσιακίρογλου,

7.Ελισάβετ Παυλίδου δασκάλα,

8.Ανέστης Χατζόπουλος,

9.Ηλίας Βασιλούδης,

10.Νίκος Ανταμπούφης και

11.Δημήτρης Μπένης.

…..

ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

 

ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΔΗΜΟΥ ΞΑΝΘΗΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Τάσος Θεοδωρίδης

Αντιπρόεδρος: Μιχάλης Λομβαρδέας

ΜΕΛΗ:

1.Χατζηευφραιμίδης Ιορδάνης

2.Γιαννώτα Δώρα

3.Γκιρτζίκη Αλεξία

4.Φραγκουλάνης Νίκος

5.Γάντζος Πάτροκλος

6.Βασιλειάδου Ε.

7.Χρηστίδου Βασιλική

8.Μυλωνάς Γιώργος

9.Τσαρεκτσή Τζενάν