ΕΥΓΕ ΣΤΟΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΚΑΜΑΡΙΔΗ

«Όχι βεβαία»,  δηλώνει απερίφραστα η Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Αλεξία Γκριτζίκη που «συνελήφθη» από τον φακό της XanthiTimes.gr πίνοντας καφέ με τον επικεφαλής της αντιπολιτευόμενης παράταξης στον δήμο Ξάνθης, Ξάνθη Σταυρούπολη, ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ Ιπποκράτη Καμαρίδη.

Στη συνάντηση οι δημοτικοί σύμβουλοι δεν ήπιαν μόνο καφέ αλλά συζήτησαν την μεγάλη εκδήλωση που ετοιμάζονται να κάνει επί της 28ης Οκτωβρίου ο Αθλητικός Σύλλογος βόλεϊ «ΠΑΣ ΘΡΑΚΕΣ» και ονομάζεται “street voley”. Στην συζήτησε όπως ήταν φυσικό, συμμετείχε ο προπονητής των «ΠΑΣ ΘΡΑΚΕΣ» Θέμης Αγγελακόπουλος.

Από τα λίγα που σημειώσαμε γιατί ακόμη δεν έχει πάρει την τελική της μορφή η εκδήλωση, είναι ότι η 28ης Οκτωβρίου από την πλατεία Ελευθερίας μέχρι και την κεντρική πλατεία, θα μετατραπεί σε ένα απέραντο γήπεδο βόλεϊ και θα συμμετέχουν αθλητικοί σύλλογοι της περιοχής. Η αντιδήμαρχος Αθλητισμού άκουσε την πρόταση του Αγγελακόπουλου και ήταν θετική.

Θετικός όμως ήταν και ο επικεφαλής της αντιπολιτευόμενης παράταξης Ιπποκράτης Καμαρίδης.

Τελικά ο αθλητισμός ενώνει.

Το σημαντικότερο και είναι προς τιμήν του κ. Καμαρίδη, παρόλο που τις όποιες πολιτικές δάφνες θα τις «δρέψει» η αντιδήμαρχος αθλητισμού, προσφέρθηκε να στηρίξει τα παιδιά-αθλητές- από ιατρικής άποψης ως γιατρός, ο  Ιπποκράτης Καμαρίδης. Εύγε.