Ανάμεσα στους πολλούς εκθέτες στην 5η Πανελλήνια Έκθεση που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο Φίλιππος Αμοιρίδης στην Ξάνθη, ήταν και ο επιχειρηματίας της Ξάνθης Αλέξανδρος Δαστερίδης Έπιπλα και διακοσμητικά, ο οποίος δηλώνει ικανοποιημένος από την παρουσία της επιχείρησης του στην έκθεση.

Σύμφωνα με τον κ. Δστερίδη η επισκεψιμότητα των Ξανθιωτών ήταν λιγότερη από πέρυσι παρόλο που η δική του επιχείρηση είχε ικανοποιητική «κίνηση».

Ο λόγος που η επιχείρηση του  «κινήθηκε» είναι ότι παρουσίασε πολλύ καλές τιμές στα σαλόνια που ανταποκρίνονται στην ποιότητα και τις απαιτήσεις των επισκεπτών.

Επίσης η εταιρεία Δαστερίδης δραστηριοποιείτε στα διακοσμητικά τα οποία έτυχαν, όπως ο ίδιος αναφέρει, ιδιαίτερης προτίμησης από τους επισκέπτες, στηρίζοντας έτσι την προσπάθεια προβολής στον κόσμο της πολύ γνωστής του επιχείρησης όχι μόνο στην Ξάνθη.

Ο κ. Δαστερίδης προτρέπει τους επιχειρηματίες αλλά και τους Ξανθιώτες να στηρίζουν αυτόν των θεσμό όπου δίνει την δυνατότητα στους μεν επιχειρηματίες να προβάλλουν την δουλειά τους αλλά και στους Ξανθιώτες να κάνουν τις αγορές που επιθυμούν στην ποιότητα που θέλουν και στις οικονομικές τους δυνατότητες.

Θετικό παράδειγμα η Εταιρεία του Αλέξανδρου Δαστερίδη.