Κάθε φορά που η διαπραγμάτευση κάνει «γκελ» και πρέπει να μας φορτώσουν νέα μέτρα, η κυβέρνηση τότε θυμάται να ορίσει εξεταστική επιτροπή. Αυτή την φορά για τον Παπαντωνίου που τα άρπαξε, τις προάλλες για τα ΜΜΕ που τα άρπαξαν και πάει λέγοντας.

Σίγουρα δεν έχει σκοπό η κυβέρνηση να βάλλει κάποιον από το πολιτικό σινάφι στην  φυλακή. Απλά, ντόρος να γίνεται, τα κανάλια να παίζουν ότι τους πούνε και η σκέψη του Έλληνα Πολίτη να ξεχνάει το γεγονός ότι δεν έχει να πληρώσει τις υποχρεώσεις του και πολλές φορές να φάει.

 Αλήθεια για το ποιοι έκλεψαν τις συντάξεις και τις περιουσίες του Ελληνικού λαού θα γίνει καμιά εξεταστική; Όχι όμως στην Βουλή από τους «εκτελεστές» βουλευτές αλλά, να οριστούν 300 πολίτες στην τύχη, να έχουν την ασυλία όπως την έχουν οι κύριοι της Βουλής και τότε να δούμε πόσα αχλάδια χωρά ο σάκος του καθενός.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι και οι 300 πολίτες που θα επιλεγούν στην τύχη και αποτελέσουν την  εξεταστική επιτροπή, θα στείλουν και τους 300 στον εισαγγελέα για Εθνική Προδοσία.