Πρέπει να ομολογήσαμε ότι η βραδιά της Παρασκευής ήταν από τις ποιο πετυχημένες.

Τα μέλη των Κατασκηνωτών και όχι μόνο,  ντυμένοι μασκαράδες, απόλαυσαν, χόρεψαν και διασκέδασαν με την μουσική των 70ς, 80ς και 90ς στο πάρτι που οργάνωσαν και «έντυσε» με την μουσική ο DJ VitaPi (Βασίλης Παυλικιάνος).

Πέρση που για πρώτη φορά οργανώθηκε είχε πολύ μεγάλη επιτυχία αλλά φέτος, ξεπέρασε κάθε προσδοκία, αφού στην κυριολεξία όλη η Ξάνθη πέρασε και… έμεινε για να φέρει μερικές στροφές από τα αγαπημένα μουσικά κομμάτια που επιμελήθηκε ο VitaPi.

Γιατί είχε τόσο μεγάλη επιτυχία το πάρτι;

Δύο ήταν τα συστατικά της επιτυχίας. Οι Κατασκηνωτές έβαλαν το κέφι και την διάθεση και ο VitaPi την μουσική μαεστρία.

Όταν παντρεύεται η διάθεση και η μουσική, τότε το αποτέλεσμα είναι άριστο για τον επισκέπτη, αφού τον αναγκάζει να ταξιδέψει, να χορέψει, να φλερτάρει κυρίως όμως, να είναι ο εαυτός του.

Αυτήν την πολύ πετυχημένη συνταγή, κρατούν εδώ και 31 χρόνια οι Κατασκηνωτές, αφού ότι κάνουν το κάνουν για να περνούν αυτοί και οι γύρω τους καλά.

Καλή σαρακοστή να ευχηθούμε στους Κατασκηνωτές και στον VitaPi να είναι πάντα γερός και να μας ταξιδεύει με την μουσική του.

Ο ίδιος γράφει στην σελίδα του στο Facebook: Θ.Λ.Ε – Ξανθιώτικο καρναβάλι 2017… Τίτλοι τέλους! Ατελείωτες ώρες μουσικής,ορθοστασίας,κούρασης,αϋπνίας αλλά πλέον δε μας πιάνει τίποτα.

Οι Κατασκηνωτές για άλλη μια φορά έφεραν πρωτοτυπία στην καρναβαλική παρέλαση αφού για πρώτη φορά στην ιστορία του Ξανθιώτικου καρναβαλιού παρέλασαν παιδιά με ειδικές δεξιότητες από τρεις διαφορετικούς φορείς του Νομού!

Τα λόγια είναι πλέον περιττά… Το back2music στέφθηκε για άλλη μια χρονιά με απόλυτη επιτυχία στην εμπορική λέσχη.

Τον χαμό που κάναμε τον είδε όλη η πόλη. Επίσης να ευχαριστήσω και από εδώ το προσωπικό και τους υπεύθυνους του ΜΕ…ΡΑΚΙ Kazantzidis Giannis Tolis Stef Vasilis Seferidis που ανέχτηκαν τόσες μέρες την “φασαρία” που τους προκάλεσα! Τα σπάσαμε!
Και του χρόνου να είμαστε όλοι καλά!