ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

## ΦΙΑΣΚΟ: 8 στις 10 επιχειρήσεις εκτός ρύθμισης και πάει λέγοντας. Ο εξωδικαστικός συμβιβασμός για τις υπερχρεωμένες επιχειρήσεις δεν «περπατά».

# #ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ: Ψαλιδίζουν τους δημάρχους, εξουσία στους Γενικούς Γραμματείς και στις λαϊκές συνελεύσεις. Σοβιέτ σου ερχόμαστε.

##ΚΥΠΡΙΑΝΙΔΗΣ: Μάλλον αυτοκτόνησε λένε οι Ελβετοί.

## ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ: Σκόπια, Αλβανία, Μαυροβούνιο, Ρουμανία, Βοσνία. Και μην ξεχνάμε. Οι Βαλκανικοί Πόλεμοι προηγήθηκαν των Παγκοσμίων Πολέμων. Πάλι άνοιξαν τα «τεφτέρια» τους οι μεγάλες δυνάμεις. Θέλουν να ξαναμοιράσουν  τον κόσμο και βάζουν φωτιά στα Βαλκάνια.

## Ο ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΗΤΑΝ ΦΟΥΣΚΑ: Η κυβέρνηση έπεισε τους πολίτες μέσα από τα παπαγαλάκια της ότι περίπου τα μέτρα που έρχονται είναι για το καλό τους. Έτσι και αλλιώς οι πολίτες δεν θα τα ψηφίσουν. Ψήφισαν στις εκλογές τον ΣΥΡΙΖΑ άρα δεν μπορούν τώρα να ψηφίσουν. Οι πολίτες θα ψηφίσουν τις επόμενες εθνικές εκλογές. Τώρα έπαιξαν και έχασαν πλην ορισμένων που «βολεύτηκαν», οι άλλοι οι πολίτες, θα περιμένουν τις άλλες εκλογές. Τώρα θα ψηφίσουν οι βολευτές για το πόσο βαθειά θα μας το βάλλουν … το μαχαίρι στο κόκκαλο. Όσο νάνε θέλουν και οι βολευτές του ΣΥΡΙΖΑ το παραμύθι τους για να μας τα… χώσουν τα μέτρα. Άρα ότι λέει ο Τζανακόπουλος και η Αυγή, έχει αποδέκτες του βολευτές του ΣΥΡΙΖΑ και όχι τους πολίτες. Αυτοί θα την … φάνε και θα είναι όλη δικιά τους.  Στους δρόμους; Τι είναι αυτό. Άμα δεν τελειώσει ο φραπές … ακόμα και τώρα που ακρίβυνε οι Έλληνες δεν βγαίνουν στους δρόμους. Άρα οι πολίτες  δεν είναι πρόβλημα … Λίγο οι βολευτές «τσινάνε»… όχι γιατί πονάνε τον Ελληνικό Λαό … είναι βολεμένοι. 8 χιλιαρικάκια είναι αυτά. Το πρόβλημα είναι  τι θα πούνε στις εκλογικές τους περιφέρειες.

### ΤΑ ΣΠΑΕΙ Η ΓΕΛΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ Κ. ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ. Ο Τόσκας είναι οδηγός λεωφορείου  και έξω από το λεωφορείο τα «παιδιά» με τις μολότοφ περιμένουν να το κάψουν. Ο Τόσκας λέει στους επιβάτες άντε κατεβείτε. Αφού είπαν τα παιδιά πώς θέλουν να κάψουν το λεωφορείο. Απαντούν οι επιβάτες. Κατεβαίνουμε κατεβαίνουμε.

### ΜΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΣΤΗΝ ΣΚΑΝΔΑΛΙ: Βρίσκονται τα παλικάρια του Ελληνικού Στρατού στο Αιγαίο, στον «αέρα» και στον Έβρο. Σκέφτονται οι Τούρκοι. Αδύνατη είναι σου λέει οι Έλληνες πάμε να … καβαλήσουμε κανένα νησί. Εδώ είμαστε καρντάσια και σας περιμένουμε. Μπορεί να έχουμε προοδευτική κυβέρνηση με τα σύνορα ανοιχτά στους Σύριους και κάθε καρυδιάς καρύδι από όλες τις φιλές του Φαραώ, αλλά, στους Τούρκους λέμε «γιόκ».

###  ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΡΕΜΕΤΕ ΑΠΟ ΔΥΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ: Λαγκάρντ και φράου Μέρκελ αποφασίζουν για εμάς χωρίς εμάς.

### Η ΑΥΓΗ,  δίνει, λέει, μία δεύτερη ευκαιρία σε 403.000 επιχειρήσεις. Για να καταλάβω, όσες δεν πνίγηκαν την πρώτη φορά στους φόρους να πνιγούνε στην δεύτερη; Άστο, μπορούμε να πνιγούμε και μόνοι μας, λένε οι επιχειρήσεις.

### ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΑΥΘΕΡΕΣΙΑΣ ΘΕΛΕΙ Η ΝΔ: Είδες τι βλέπει η Αυγή; Αυθαίρετες παρατάσεις από την ΝΔ. Αλήθεια πόσα θέλει για να μας τρελάνει. Η ΝΔ μπορεί σαν αντιπολίτευση, να θέλεις όσες παρατάσεις αυθαιρεσίας θέλει.  Ο ΣΥΡΙΖΑ τις αποφασίζει. Για να μην πούμε για την μανία του Τσίπρα όταν ήταν να ψηφίσει για πρόεδρο δημοκρατίας και έριξε την τότε κυβέρνηση Σαμαρά.  Ανυπόμονο παιδί ο Τσίπρας. Ήθελε σώνει και καλά να κυβερνήσει. Κυβερνάει και άστα να πάνε. Από παράταση σε παράταση το πηγαίνει. Για πότε θα μας φτάσει και πάλι στο γκρεμό όπως το 2015 χαμπάρι δεν θα το πάρουμε.

### ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΣΕ ΦΑΡΜΑΚΑ: Τι θα γίνει με τα φάρμακα που λείπουν από την αγορά; Θα κάνει κάτι η κυβέρνηση ή θα περιμένει οι μισοί Έλληνες να χάσουν την ζωή τους και μετά να σταματήσει την «σκληρή» διαπραγμάτευση με τους δανειστές μας;  Ένα κακό πράμα ρε παιδί μου. Από τότε που ο ΣΥΡΙΖΑ ανέλαβε την εξουσία όλο διαπραγματεύεται. Να έφερνε και τίποτα καλό για τους Έλληνες πάει στην ευχή. Το μόνο που κάνει για τον λαό είναι να του στερεί τα φάρμακα. Τα μηνιάτικα των βολευτών όμως, που πληρώνουν οι «άρρωστοι» από πάσης φύσης ασθένεια πολίτες, μένουν σταθερά στην τσεπούλα τους. Μόνο τα φάρμακα από τα φαρμακεία στερεύουν.

### ΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ: Τόδατε λοιπόν το παραμύθι, ιδιωτικό εθελοντικό στρατό ετοιμάζει ο μπατζανάκης του Ερντογάν. Ελπίζουμε μονάχα όταν θα τους στείλει κατά Ελλάδα μεριά να είναι «μαστουρωμένοι» όπως στον Αττίλα. «Μαστουρομένοι» μόνο θα χτυπούσαν την Ελλάδα. Διαφορετικά ποιος Εθελοντής πάει γυρεύοντας να φάει το κεφάλι του;

### ΚΚΕ: Μέτρα εσείς, αντιλαϊκή κλιμάκωση εμείς.

### ΚΑΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, αλλά δυστυχώς για τους συνταξιούχους κρύβει δράκο.

### ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΚΡΙΖΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ: Έχουμε και τις Γκρίζες ζώνες της συμφωνίας του Γιουρογκρουπ. Πολύ Γκρίζο βρε παιδιά.

### ΜΑΥΡΟΣ ΓΕΝΑΡΗΣ: Αυτό τον μήνα χάθηκαν οι περισσότερες θέσεις εργασίας από το 2001. 30.000 οικογένειες στην πείνα. Μάλλον οι Έλληνες θα πεθάνουν ή από την έλλειψη φαρμάκων ή από την πείνα. Διαλέχτε.  Μην ανησυχείτε όμως,  μόλις ο ΣΥΡΙΖΑ τελειώσει με την διαπραγμάτευση, θα ασχοληθεί και με τον θάνατο του Ελληνικού λαού.