Στην Γερμανία και την Αυστρία οι τούρκοι πράκτορες διώκονται – Στην Ελλάδα αλωνίζουν ανενόχλητοι…

Η κυβέρνηση Ερντογάν φροντίζει να δημιουργεί δίκτυα κατασκοπείας σ’ όλη την Ευρώπη. Έτσι, δεν προξενεί καμία έκπληξη η αποκάλυψη ότι η Τουρκία, υπό τον μανδύα «ισλαμικών ιδρυμάτων», είχε στήσει δίκτυο κατασκόπων στην Γερμανία -αλλά και στην Αυστρία- προκειμένου οι μυστικές υπηρεσίες της χώρας να συλλέγουν πληροφορίες για την δράση των αντιφρονούντων στην Ευρώπη!

Σύμφωνα με τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, χθες οι γερμανικές Αρχές πραγματοποίησαν έρευνες στα κρατίδια της Βόρειας Ρηνανίας – Βεστφαλίας και της Ρηνανίας – Παλατινάτου στα διαμερίσματα 13 ιμάμηδων του τουρκικού ισλαμικού ιδρύματος Ditib, οι οποίοι είχαν κριθεί ύποπτοι για κατασκοπεία. Μάλιστα, πηγές ανέφεραν χαρακτηριστικά ότι οι ιμάμηδες αυτοί για μεγάλο χρονικό διάστημα συγκέντρωναν πληροφορίες για 33 Τούρκους υπηκόους, που ζουν στην Γερμανία και θεωρούνταν υποστηρικτές του Φετουλάχ Γκιουλέν, και στην συνέχεια έστελναν τις σχετικές αναφορές τους στην Άγκυρα, και, συγκεκριμένα, στις τουρκικές υπηρεσίες θρησκευτικών υποθέσεων, οι οποίες υπάγονται απευθείας στον πρόεδρο Ερντογάν!

Την ίδια ώρα, όμως, σοκ προκαλούσαν οι αποκαλύψεις που έκανε χθες βουλευτής της αντιπολίτευσης στην Αυστρία. Ο λόγος για τον βουλευτή των Πρασίνων Πίτερ Πιλτς, ο οποίος κατηγόρησε ανοιχτά την Τουρκία ότι διατηρεί στην χώρα δίκτυο ιμάμηδων – πληροφοριοδοτών. Δίκτυο που διευθύνει η ίδια η τουρκική πρεσβεία στην Βιέννη και στοχοθετεί επικριτές του προέδρου Ερντογάν!

Πάντα σύμφωνα με τα λεγόμενα του βουλευτή, τα πάντα συντονίζει η ΑΤΙΒ, μια οργάνωση-ομπρέλα, όπως είπε ο Πιλτς, της οποίας ηγείται ο θρησκευτικός ακόλουθος της τουρκικής πρεσβείας, ο οποίος επιβλέπει δεκάδες τεμένη στην αυστριακή επικράτεια. «Η ΑΤΙΒ είναι ένα όργανο σκληρής, ανελέητης και, κατά την άποψή μου, νομικά απαράδεκτης πολιτικής της κυβέρνησης της Τουρκίας στην Αυστρία» τόνισε χαρακτηριστικά ο βουλευτής των Πρασίνων της Αυστρίας, κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε.

Όταν όλα αυτά συμβαίνουν στην Γερμανία και την Αυστρία, μπορεί να φανταστεί καθένας το εύρος της τουρκικής κατασκοπευτικής δραστηριότητας στην Χώρα μας. Έχοντας ως αφετηρία των ανθελληνικών τους δραστηριοτήτων την σφηκοφωλιά του προξενείου στην Κομοτηνή, η Τουρκία χρησιμοποιεί το κόμμα-φερέφωνο του DEB, ψευτοϊμάμηδες, αλλά και εγχώριους «αντιρατσιστές», οι οποίοι συνεργάζονται ανοιχτά με το τουρκόφιλο κόμμα και συμμετέχουν από κοινού σε «αντιφασιστικές» συγκεντρώσεις προκαλώντας την οργή ακόμη και άλλων αριστερών, προκειμένου να επεκτείνει τα βρώμικα σχέδιά της για κοσοβοποίηση της Θράκης, διχοτόμηση του Αιγαίου και πλήρη τουρκοποίηση της Κύπρου.

Στην Γερμανία και την Αυστρία δείχνουν να αντιδρούν στην τουρκικές προκλήσεις. Στην Ελλάδα όμως