H Λατίνα σταρ απασχολεί ξανά τo Ιnstagram με θελκτικές αναρτήσεις. Με ένα πορτρέτο της πριν αλλά και μετά το πρόσφατο show της η 47χρονη ντίβα της βιομηχανίας του θεάματος Τζένιφερ Λόπεζ αποδεικνύει τον επαγγελματισμό της καθώς τα περισσότερα media υποθέτουν ότι είναι selfie που αφιερώνει στον φερόμενο ως “πρώην σύντροφο” της Drake.

Εννοείτε ότι η Τζένιφερ Λόπεζ δεν επιβεβαίωσε ούτε διέψευσε κάτι τέτοιο γιατί το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να επεκτείνει την αυτοκρατορία της σε θέρετρα του κόσμου. Για αυτό αποφάσισε να δώσει για πρώτη φορά συναυλία στη Δομινικανή Δημοκρατία στο αμφιθέατρο Altos de Chavón, του θέρετρου Casa de Campo Resort and Villas.

Το 5.000 θέσεων, εμπνευσμένο από τον αρχαιοελληνικό ρυθμό αμφιθέατρο χτίστηκε τη δεκαετία του 1970 θα εκσυγχρονιστεί με οπτικοακουστικά μέσα για τις ανάγκες της συναυλίας της γεννημένης στο Μπρονξ της Νέας Υόρκης, Λατίνας σταρ JLO, σύμφωνα με την ιστοσελίδα αναφέρει η Corriente Latina.

Η 47χρονη τραγουδίστρια, ηθοποιός και χορεύτρια ηχογραφεί το πρώτο της άλμπουμ στα ισπανικά, μετά από 10 χρόνια, όταν κυκλοφόρησε το Como Ama Una Mujer.

Ο Μαρκ Άντονι, ο πρώην σύζυγος της, είναι εκτελεστικός παραγωγός της νέας δισκογραφικής της δουλειάς, όπως και στο προηγούμενο άλμπουμ στα ισπανικά.

“Για μας είναι μεγάλη τιμή που θα υποδεχθούμε, για πρώτη φορά στη Δομινικανή Δημοκρατία, μία από τις μεγαλύτερες σταρ του κόσμου” δήλωσε ο πρόεδρος του Casa de Campo Resort & Villas, Αντρές Πικάρντο Ρόζενμπεργκ. “Η συναυλία επιβεβαιώνει το όραμα και τη δέσμευσή μας να προσφέρουμε τις καλύτερες εκδηλώσεις σε μία από τις μαγικές τοποθεσίες, το αμφιθέατρο, Altos de Chavón” ανέφερε.

 

Το θέρετρο θα προσφέρει ειδικά πακέτα διακοπών που θα περιλαμβάνουν και εισιτήρια για τη συναυλία, σύμφωνα με το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο Fox News.

Πριν την JLo τη Δομινικανή Δημοκρατία ή κοινώς Άγιο Δομήνικο της Καραϊβικής την έχουν διασκεδάσει οι Φρανκ Σινάτρα (ήταν ο πρώτος καλλιτέχνης που έδωσε συναυλία εκεί το 1982), Στινγκ, Αντρέα Μποτσέλι, Έλτον Τζον, Μαρκ Άντονι, Air Supply, Χούλιο Ινγκλέσιας και Πλάθιντο Ντομίνγκο.

Η συναυλία της JLO στη Δομινικανή Δημοκρατία προγραμματίζεται για το Σάββατο 15 Απριλίου του 2017.