Μεγάλη διάσταση δώθηκε από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης στην «διάσταση» (;) μεταξυ του εκπροσώπου των αγροτών του Δήμου Τοπείρου Κ. Δαλάτση και των κτηνοτρόφων της Ξάνθης Σ. Λουκμακιά.

Όλοι γνωρίζουν ότι σε τούτον τον τόπο χωρίς πολιτική χροιά τίποτε δεμ κινείται και οι δύ άνδρες στην πολύχρονη πορεία τους δεν έκρυψαν τις πολιτικές τους φιλοδοξίες, αλλά και τις κομματικές τους ταυτότητες.

Αυτό όμως μέχρι σήμερα  δεν εμπόδισε τον κοινό τους αγώνα, κόντρα στην φτωχοποίηση τους

Τι συνέβει και αυτή την φορά μπήκε ο πολιτικός σκώληξ(;) ανάμεσα τους «μπέρδεψε» τα πράγματα;

Εσωκομματικές αντιπαλότητες μεταξύ των δύο ανδρών μέχρι τώρα δεν έχουν καταγραφεί με δεδομένο ότι μέχρι σήμερα τουλάχιστον ανήκαν σε ξεχωριστό πολιτικό χώρο.

Τι έγινε και τα «έσπασαν» με αποτέλεσμα η Ξάνθη να μπεί στον χορό των κινητοποιήσεων σχεδόν τελευταία;

Άραγε οι εξηγήσεις που δώθηκαν κυρίως από την πλευρά του Δαλάτση έπεισαν τους αγρότες πώς ότι έγινε έγινε μέχρι σήμερα και από εδώ και μπρός θα είναι κοινός ο αγώνας ή θα ξαναβγεί μπροστά το όποιο εμπόδιο και οι αγρότες της Ξάνθης θα περιμένουν να λυθούν πρώτα τα όποια προβλήματα των συνδικαλιστών τους για να παρθούν μαζικές αποφάσεις σε ότι αφορά τις κινητοποιήσεις;

Και μιας και αναφερθήκαμε στις κινητοποιήσεις, είδαμε σήμερα την πρωτοβουλία των αγροτών με το «κλείσιμο» της εφορίας.

Μία πολύ  καλή ιδέα όπου εκτός από τους διαμαρτυρόμενους αγρότες ακούγεται και συζειτείται σε πολλές επαγγελματικές ομάδες που πλήττονται από την λαίαλαπα της εφορίας.

Ας μην γίνουν εμπόδιο οι προσωπικές φιλοδοξίες – τριβές, μεταξύ των εκπροσώπων των συνδικαλιστικών φορέων .

Ο κοινός εχθρός της κοινωνίας είναι άλλος.